Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: Hitno! Dijete se samoozljeđuje, molim savjet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim suprotno, mislim da je važno da se piše i o toj strani, da su ljudi svjesni toga, jer to nije isto kao kad je netko neljubazan prema tebi na hitnom kirurškom
    Kada ideš tako random na prijem pa kome dopadneš, zaista riskiraš da ćeš doći u ruke nekome vrlo nemarnom i neodgovornom.
    Pa po meni uopće nije glup savjet da, ako se ne radi o nečemu za što je potrebna hitna hospitalizacija, daš sve od sebe da dođeš do osobe za koju dobiješ neke preporuke i informacije da ako ništa, savjesno obavlja svoj posao.
    Neljubazan nije isto što i nemaran i neodgovoran.
    Ne znam zašto bi bilo manje loše ako dođeš nemarnom i neodgovornom liječniku na hitnu kirurgiju.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj NetkoMiOteoNick prvotno napisa Vidi poruku
    Neljubazan nije isto što i nemaran i neodgovoran.
    Ne znam zašto bi bilo manje loše ako dođeš nemarnom i neodgovornom liječniku na hitnu kirurgiju.
    doći nemarnom i neodgovornom lječniku bilo gdje je, očito, loše
    ali zar zaista treba objašnjavati da nije isto neljubazan i grub kirurg i neljubazan i grub psihijatar? I da psihijatar iz opisa na prethodnoj strani je neodgovoran u svom poslu, a kirurg koji izvikuje u čekaoni dijagnoze tipa "slijepo crijevo", neosjetljiv je u razgovoru, ali dobro napravi operaciju, i dalje može biti dobar kirurg?

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    doći nemarnom i neodgovornom lječniku bilo gdje je, očito, loše
    ali zar zaista treba objašnjavati da nije isto neljubazan i grub kirurg i neljubazan i grub psihijatar? I da psihijatar iz opisa na prethodnoj strani je neodgovoran u svom poslu, a kirurg koji izvikuje u čekaoni dijagnoze tipa "slijepo crijevo", neosjetljiv je u razgovoru, ali dobro napravi operaciju, i dalje može biti dobar kirurg?

Moje iskustvo me naučilo da ljubaznost nema veze sa stručnošću, a još manje veze hoće li osoba upotrijebiti svoje znanje za moju dobrobit. Hoću reći da ima slučajeva gdje liječnik zna znanje, ali ne tretira sve pacijente jednako.
    Kod psihijatrije vjerojatno je ljubaznost i odgovornost povezana, međutim mi ne znamo jesu li liječnici iz priče s prethodne strane na kraju pomogli djeci, što bi bio dokaz njihove stručnosti ili nisu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •