Ja nisam imala nikakvih dodatnih troškova, koliko je pisalo toliko sam platila. Jedino što sam prije morala obaviti ortopan (više se ne sjećam jesam li to kod njih) i pregled da se uopće vidi može li se ići na ugradnju. Mene je bilo strah da ću morati raditi rekonstrukciju kosti, jer mi je u jednoj drugoj poliklinici bilo rečeno da mi je gnoj 'pojeo' kost i da ću morati raditi nadogradnju prije implantata. Ovi su mi bili rekli da se može odmah ići na ugradnju, da kosti ima dovoljno. Sad, je li se ona od jednog do drugog pregleda sama oporavila, bilo je to u razmaku pola godine - godina, ili...

Sad trenutno imam problema s dvojkom na kojoj imam navlaku, bojim se da ju neću uspjeti spasiti. U tom slučaju svakako ću ići na implantat. Prvo ću se raspitati tamo gdje sam ugrađivala prvi put, jer su napravili ok posao. Meni ima logike da poliklinike daju veći popust, možda da idu i ispod cijene, jer računaju da ćeš se kao zadovoljna mušterija vratiti. Ali, ako mi baš ni malo ne izađu u susret s cijenom i rokovima plaćanja ne isključujem mogućnost da ću opet uzeti nešto preko kolektivnih kupovina, ipak se tu ne radi o par sto kuna, nego o par tisuća kuna.