Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 168 od 168

Tema: Barcelona

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    annie, jako,jako sam ljubomorna
    nadam se da ces nam prenijeti dozivljaje
    Naravno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

povratne karte iz Zg, ima dosta termina

http://www.putoholicari.rtl.hr/barce...-od-71e-61050/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je je, nađe se povoljnih karata, al je malo teže naći povoljan termin - ono kad djeca nisu u školi ili kada na željenoj destinaciji nije temperatura +40

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a jbg sad nemoj dicu vodit
    mi uvik spojimo par dana s vikendom, nece im nista bit da propuste 2-3 dana u skoli
    nas vise ogranicava sezona, ne mogu nigdi prije sredine 10mj :/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi nemamo kome djecu ostavit. A sad su velika da bi mogla ostat sama - al ni to se još ne usudimo zbog nekih drugih razloga

No dobro, do sada sam uvijek uspjela ulovit neke relativno povoljne letove - ne kao ove tvoje, ali relativno povoljne

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

poslala mi susseda sad slike Sagrade Familie, i sama veli kak je oduševljena kak sad izgleda, eto vratili se oni pred 2 dana

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi nikad nismo ulovili jeftine letove :D valjda smo prespontani oko toga, moram za iduću godinu ove godine u 9 mj već kupiti karte. Pišem si podsjetnik.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kad sam bio u BCN 2002 izgubili su mi netragom prtljagu. Bio sam opet lani i rekao bih da su sada puno bolje organizirani, ali kad se netko na mlijeko opeče, poslije i na jogurt puše.
    Treba odmah po slijetanju kupiti za 10 jura T10 karnet (izgovara se "te deu"), jer podzemna je zakon i ide do aerodroma. Ali, tih par stanica se plaća ekstra. Tko želi ušparati može zajašiti na laku željeznicu i onda presjesti na Plaça Espanya na podzemnu pa te prijevoz s aerodroma bilo gdje u gradu dođe jednog juru.
    Nikako ne preporučam putovanje oko 1. svibnja jer tada jako cvatu platane, a grad ih je krcat. Kišu i koji nisu alergični.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bio ko skoro u Barceloni, kak su vam se činile Barcelona card.nabacite još ideja ,
    Prijevoz od aerodroma do grada me isto zanima
    Fala

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Bio ko skoro u Barceloni, kak su vam se činile Barcelona card.nabacite još ideja ,
    Prijevoz od aerodroma do grada me isto zanima
    Fala
    Gledala sam ja, ali nismo (još) išli. Ima jako jeftinih karata za Gironu ali slijeću iza ponoći kad rent-a-car kuće više ne rade. S obzirom na cijene smještaja, planirala sam da budemo smješteni negdje izvan Barcelone. U Francuskoj je smještaj znatno jeftiniji, ali od aerodroma u Gironi do Francuske ima oko sat vremena, i to u suprotnom smjeru.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bila

prijevoz od aerodroma El Prat do centra Barc (PLaza Cataluna) je 7,5 eura po osobii u jednom smjeru (oba smjera 12,85). Aerobus. Vozi svakih 10 minuta, 24/7. OD aer do grada mu treba cca 25-30 minuta. Na PLaza Catal. staju oba i za Terminal 1 i za Terminal 2. Ja sam letjela iz Zadra na Terminal 2. Sletjeli u 2 u noći, uredno bez ikakvih problema stigli u centar 45min nakon slijetanja (prvu noć smo uzeli hotel s recepcijom odmah kod trga gdje bus staje, da se ne bavim noćnim traženjem apartmana, otključavanjem šifri za ulazak itd. hotela je više desetaka u tom krugu)

Ako vas je više, onda je i taxi do aerodroma prihvatljiv, oko 30-40 eura za vožnju.

karte za sagrada familu je teško dobiti (prodane su karte danima i tjednim prije); ostalo, npr. Casa Batllo, Park Guell, akvarij, kupiti preko weba jer su ulaznice i po 10 eura jeftinije (prilično su skupe, akvarij 30 eura, Casa Batllo 33 najjeftinija varijanta, Park 18 eur ...)
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 30.07.2025. at 10:39

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Barcelona card nisam uzimala jer ne uključuje prijevoz za Aerobus.
    Sagrada Famila nije bila sobodna u dane kada smo dolazili.
    Javni prijevoz, tj. samo autobus, koristili smo minimalno (karta je oko 2,65 eur + brod do Barcelonete (to je sada dio gradskog javnog prijevoza 1,90 jedan smjer, dva su nešto jeftinije, ne sjećam se)
    Uglavnom sve po centru smo prešli pješice, osim do parka Guell smo išli busom i brodom do Barcelonete.
    Od Parka Guell do Safrade Famile je 30 minuta pješice tako da smo i to prepješačili.

OStale muzeje u 3 dana što smo bili nismo posjetili.

Ryanair iz Zadra - jedan smjer 16 eura, drugi 65, uz dodatke za rezervaciju sjedala, samo mala torba, ukupno 110 eura po osobi.
    U Zadru je aerodromski parking skup, ali po okolnim mjestima ima opcija za 10 eur po danu uz prijevoz do aerodroma i s aerodroma.
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 30.07.2025. at 10:54

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ryanair ima večernje letove, i stalno kasne, što meni ide posebno na živce ... tako da mislim da neću više tako letjeti ...na ovo sam pristala jer slijeće na aerodrom baš u Barceloni, ne u Gironi (iako mislim da je aerodrom u Gironi dobro povezan s gradom)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Vrijeska, koliko ste platili smještaj u Barceloni? Kad god sam gledala, radilo se o 300+ € po noćenju pa me zanima može li se naći jeftinije.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ryanair iz Zadra slijeće na El Prat. To je aerodrom u Bcn. Rayanair iz Zagreba slijeće u Gironu koja je 100 km udaljena od Barcelone.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A kak onda od Girone do grada Bcn?
    Znači ne isplati se bcncard za posjet kućama i muzejima,crkvama

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bila ja moja kolegica. Mislim da ima bus. Nije se žalila na ikakve poteškoće. Al detalje stvarno ne znam.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Najbrza opcija je brzi vlak cca 40min (AVE).
    Jeftinija i sporija opcija je autobus 1,5h do 2h.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.07.2025. at 09:28

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •