Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Barcelona

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

U Barceloni sam oba puta bila brodom, tako da za smještaj ne znam.

Što vidjeti? Ma i sam dolazak tamo je doživljaj, samo slušajući, gledajući, mirišući
    Sjedneš u neki bar na Las Ramblasu, gledaš život, pantomimičare i moraš čilati jer ćeš kavu čekati beskonačno dugo. Vjeruj, to uopće nije gubitak vremena.

Sagradu familiu ne možeš zaobići. A ni Gaudijevu kuću, predivno zdanje. Spomenike, fontane, luku...sve je sve

Meni su i robne kuće bile otkriće, haljinu kupljenu u El Corte Ingles nosim sa velikim zadovoljstvom.

Išli smo i do Tibidaba, zabavni park je zakon. A i cijelo brdo, to pogled s njega.
    Sve u svemu: divno!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Što vidjeti? Ma i sam dolazak tamo je doživljaj, samo slušajući, gledajući, mirišući
    Sjedneš u neki bar na Las Ramblasu, gledaš život, pantomimičare i moraš čilati jer ćeš kavu čekati beskonačno dugo. Vjeruj, to uopće nije gubitak vremena.

Sagradu familiu ne možeš zaobići. A ni Gaudijevu kuću, predivno zdanje. Spomenike, fontane, luku...sve je sve

Meni su i robne kuće bile otkriće, haljinu kupljenu u El Corte Ingles nosim sa velikim zadovoljstvom.

Išli smo i do Tibidaba, zabavni park je zakon. A i cijelo brdo, to pogled s njega.
    Sve u svemu: divno!
    Potpis na sve.
    Još Park Güell, Čarobna fontana.

Šetalište La Rambla , dobro si Beti opisala, tamo svi čilaju, sve je opušteno. Ponese te masa pa i ti čilaš !

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A preporuke za smještaj?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    A preporuke za smještaj?
    Mi smo imali odlican smjestaj u Barceloni, ali na zalost u vremenu za kojeg trebas vec je zauzeto.

Svejedno informacije radi stavljam preporuku za ovaj smjestaj: https://www.airbnb.com/rooms/1478299

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •