Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Barcelona

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sada gledam plan Barcelone.
    Da ja idem, uzela bih smještaj (stan) u kvartu Eixample - možda negdje bliže Plazi Catalunya. Osobno nikada ne bih uzela blizu Ramble - iako mislim da od doba kada sam ja bila u Bcn su ipak sredili sigurnost u tom kvartu, ali u moje studentsko doba bilo je grozno.

Ili bih uzela u kvartu Gracia (koji je malo dalje od turističkog centra) ali je predivan kvart i prilično autentičan. To je više za one koji vole lokalnu atmosferu, od samog turizma. Tamo ima i zgodnih, nerazvikanih, lokalnih restorana sa predobrom hranom.

Isto tako, ako uzimate smještaj dalje od centra, zgodno bi bilo da vam je metro stanica blizu. Javni prijevoz su i autobusi, ali bome gužve u prometu su nesnosne, tako da mislim da je bolje kombinirati pješačenje i metro.

Da mi je do večernjih izlazaka, uzela bih smještaj oko Barcelonete

Ak volite Dalija, Figueras je dobro rješenje, ali ako niste neki pretjerani fanovi, imate dosta za raditi i vidjeti po gradu.

Ja bih recimo svoju familiju odvela tramvajem na Tibidabo
    https://www.tmb.cat/en/about-tmb/tra...-blau-tibidabo

E da, u Poble Esoanol ne bih isla ni pod razno. ali teško je pisati kada ne znam kakvi su vam interesi

ali stvarno ne znam što vas zanima. Ja sam bila prije Olimpijade, pa se otada svaštanešto izgradilo. Bila sam i poslije ali solo, pa su me zanimale neke druge stvari.

Razmišljam, kuda bih ja vodila svoju familiju, pa tako i pišem. Sigurno na žičaru, a znam da je bila i nekakva uspinjača na Montjuic
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 21.02.2017. at 13:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •