Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Barcelona

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam išla s agencijom, ali mi je uvjet kod izbora bio da se ide u figueras
    nudim samo kao opciju
    meni je to bilo zanimljivije nego arhitektura, koliko god bila fascinantna

akvarij obavezno

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Figureas ima veze s dalijem? Meni bi bilo super, oni bi crkli.

Bio tko u pomorskom muzeju? Ima smisla ici? Najmanjem je to spica, ali necu ici ako je gubljenje vremena.
    Pueblo espanyol? To je nekakav umjetnicki kvart u koji se placa upad? Tibidabo?

Ja nikad nisam bila, ovo putovanje je usvari ostvarenje jedne davne zelje... a buduci smo ograniceni vremenski ( idemo za praznike) I donekle financijski ( ne bi bas bankrotirala), htjela bi optimalno iskoristiti.

Hvala vam svima na iskustvima

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Figureas ima veze s dalijem? Meni bi bilo super, oni bi crkli.

Bio tko u pomorskom muzeju? Ima smisla ici? Najmanjem je to spica, ali necu ici ako je gubljenje vremena.
    Pueblo espanyol? To je nekakav umjetnicki kvart u koji se placa upad? Tibidabo?

Ja nikad nisam bila, ovo putovanje je usvari ostvarenje jedne davne zelje... a buduci smo ograniceni vremenski ( idemo za praznike) I donekle financijski ( ne bi bas bankrotirala), htjela bi optimalno iskoristiti.

Hvala vam svima na iskustvima
    pomorski muzej je odlican ako volis i inace takve. mm je bio odusevljen. ja sam bauljala po gradu za to vrijeme

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ovaj veliki brije na arhitekturu I velikii je fan fc barcelone. Tako da ce on setat sa mnom I idemo na camp nou. Srednji je za interaktivne dozivljaje. Mali je lud za zivotinjama, uplanirala sam akvarij. Mm voli bauljati ulicama... casa caixa, to je kao tehnicki muzej?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •