Pozdrav svima![]()
Citam vas ne dugo ,naisla sam na sajt 2-3 tj prije kraja moje 30 tj trudnoce.Dosao je nas Sasko na svijet. :D Mala mrvica od 1kg i 500g .40 dana u bolnici ,jucer prvi put majci na rukama.Imao je vise od 30 dana inkubatora i sad konacno je s nama.
![]()
Nitko nije od mojih sestri ili obitelji i mojoj i muzevoj imao nedonosce.Nemam puno vremena da citam ove sve postove ( a tako ste se divno trudile ,veliko hvala na dosad procitanom,veoma poucne ste i korisne) pa bih molila da mi ovdje napisete ,neka vasa iskustva i savjete za djecu rodenu prije vremena.Ja sam od juce s bebom,ne dojim ga,(hipotireoza kod majke) jede **** pre ,ima sada 1.810g ,stabilan je ,jedino sta je guza crvena i na mjestima bez koze jer su se tete u bolnici pred kraj opustile.Preporucili su mi Garamicin koji dan ,pa onda na Jekoderm i poslije na Pavlicevu mast.Malo mi to se nesvida ta kombinacija ,pogotovo ovaj Garamicin,(koji moze za bebe da bude toksican)pa ako imate koji brzi savjet za ovu crvenu guzu ,javite nam.Pozdrav svima i unaprijed HVALA!!!!![]()