khaa da plizz koju slikicu pave!!!![]()
![]()
![]()
evo i nas, sad imamo 17,5 mj.
mi isto vise ne moramo na vjezbice, prohodali smo sa 14,5 mj.
sad ima malo vise od 9 kg i cca. 75cm
sve je super
evo i nas, za nekih 10-ak dana ćemo imati 11 mjeseci :shock:
rođeni smo u 31 tjednu (30+4) s kilažom od 1410g, 1270g i 1360g. bili smo točno 50 dana u bolnici, od toga nekih 30 u inkubatoru. vježbamo od prvog dana doma i s tetom vježbalicom koja nam dolazi 3 puta tjedno. ja sam odustala od vježbanja otprilike prije dva mjeseca...neeee daaaa mi se više al teta uredno dolazi. trenutno se dižemo, radimo korake uz namještaj, penjemo se postepenicama i to jako brzo :shock: (baš smo neki dan montirali ogradicu), al najviše puzimo i jurimo po kući
....eto.... za 10 dana idemo k neuropedijatru na kontrolu pa ćemo vidjeti kak smo....
pusa i pozdrav svim malim borcima![]()
u 37 tj. M. je imao 1950/41ana-blizanci prvotno napisa
Bruni drago mi te je cuti![]()
Dia![]()
Evo i nas!
Iva je rođena sa 2 500g, 48 cm duga, u 35 +4 tjednu trudnoće.
Na početku je bilo teško, jako teško, nismo uspili dojitii to mi je najgore.
Uglavnom sada ima 8 mjeseci, 8 kg i 70 cm![]()
Ja sam zadovoljna, jede super, dohranu je prihvatila odlično, jedino možda malo kasni sa motoričkim razvojem, ne znam da li uopće mogu to tako reči. Uglavnom, izgleda da kasni točno 5 tjedana, koliko se ranije i rodila :/
Dia, pa kad ćemo nam se bebači upoznati, tako blizu, a tako daleko![]()
Ma, dođite ipak kod meneDia prvotno napisa
![]()
Dia, lokaciju u profilu ti je![]()
inaće kako vaši mališani??
mi bi danas ako nebude kiše trebali na kontrolu!
Pozdrav svima,eto svasta se dogodilo od ovog posta ,pa kad procitah prosto mi nestvarno da je vec ovoliki moj Sasko...20mjeseci,14kg,prohodao je ovaj mjesec,i progovorio pomalkice...zakasnili smo eto,ali svasta nam se dogadalo ovih 20 mjeseci da hvala dragom Bogu sto smo zivi....
jos uvjek ima rupicu na srcu....problemi sa disnim putevima,GER u sumnji...
ali imamo sve zubice....zgodan plavi i plavooki djecak..smjesko mamin...veseo i razdragan non stop...i jedno zadovoljno djete .....hvala svima sta ste nas hrabrili na nasem pocetku...sretne blagdane vama i vasima...ako se necujemo
Evo da se i ja javim s mojim iskustvom!Luka je roden s 27 tjedana, 840 grama i 32 cm.Od trenutka rodenja je bio jaka bebica, disao je sam, od 32 tjedna poceo dojiti i sl.Hvala Bogu cijelo vrijeme je samo napredovao.U bolnici je proveo 72 dana.Naravno nije bilo lako tako dugo biti bez nase bebe, naseg prvorodenog djeteta.Noci su bile najgore..Al sad je to iza nas.Luka ce za 21 dan napuniti 5 godina.Jako dobar i bistar djecak.Pise i cita, trenira nogomet i jedan je od boljih u svojoj grupi..Znaci sve nase molitve su se ispunile jer on je danas zdrav i veseo djecak.Prvih par mjeseci smo radili vjezbice za jacanje vrata i rukica, a osim toga sve drugo je islo u redu..I jos da vam kazem da Luka ima tri godine mladeg brata kojeg sam PRENIJELA 12 dana..Znaci svaka trudnoca je drugacija, svako dijete je posebno..Ja osobno zelim svim malim bebicam zdravlje i svu srecu ovog svijeta..a roditeljima strpljenja..jer s vremenom male bebice dodu na svoje i brzo sve nadoknade ..
LORENA JE ROĐENA U 33 TJ TRUDNOĆE SA 2 KG I 44 CM....SAD JE STARA 6 MJ I IMA 8 KG I DUGA JE 69 CM...NAPREDNA,AL I IMA SUPER APETIT.SA GNOJNOM ANGINOM I UPALJENIM GRLOM NIJE ODBIJALA FLAŠICU.
..ima li netko da je rodio ispod 30 tjedna? :/
ema rođena u 35 tjednu. apgar 8/10. 1620 g i 44 cm. 21 dan u inkubatoru, 5 dana topli krevetic i pet dana samnom u sobi. izasli smo sa 2100g sad ima 3mjeseca i 3730 g i super je.