Cure da vam se i ja javim, i ja sam rodila u 33 tj, curicu i decka, cura je bila svega 1050g i 37 cm, a dekic 1500g i 41 cm. Bili smo maleni jer smo imali i jos jednu sekicu ali ona nam je sada mali anđeo gore na nebu, umrla je 2 dana prije carskog i tada se sve zakomliciralo i morali su van. Prije poraoda sam bila 4 mj u bolnici, a nakon poroda jos 50 dana nam je trebalo da izađemo van. Ja sam svo to vrijeme bila sa svojim mrvama tamo, izdajala se i od prvog dana su papali moje mlijeko. Sa 1800 g sam prvi puta dobila sina na prsa i s njim nije bilo nikakvih problema, bio je jedina beba koja je stalno bio na prsima, ostali su dobivali bocice, sa sekom je bilo problema, nije htjela papati i dobro me je namucila hahah. Uskoro cemo biti 6 mjeseci, sa 5 smo razvojno dostigli vršnjake, ali uz puno truda i vježbanja. Zato bi preporucila svim mamama malih nedonoscadi da odu kod fizijatra po vježbice jer to im puno znaci. Nedonoscad cesto ima problema sa tonusom mišića, moji recimo imaju blago pojacan tonus i upotrebaljavamo i baby handling i radimo p Bobath metodi.Vježbice su kao igra a u stvari im pomazete. Moji se sada smiju kad idu vježbati, uživaju u svemu. Nije odmah bilo tako, plakali su, a sada se vesele.
Ja oduzila, saljem vam svima puse i mazite svoje male mrve!!!