Mucko anemija i nije tako nesto strasno i moji su anemicni bili i redovito pijemo sirup. Jesu ti odmah nakon otpusta iz bolnice rekli da pijeste sirup?Jeste isli okulisti? Potpisujem nadicu sve sto je rekla, moji nisu imali krvarenja pa svejedno vježbamo. Preporucila bi ti da odes svakako jer to mu stetiti nikako nemoze, odi cim prije. Svaki dan je bitan. Pomocu vježbica ga ubrzavas u nekim radnjam. Moji su sa 4 i pol mjeseca se poceli okretati s trbuha na leđa i s leđa na trbuh, bila sam presretna kad sam vidjela da to rade sami, ali tome je prethodilo svaki dan ponavljanja iste radnje. Mi smo poceli odmah nakon sto smo izasli iz bolnice. Otisla sam sama, trazila sam pedijatricu da mi da uputnicu. Pogledaj malo na rodi imas razvojne faze za određenu dob, samo što se našim malcima ipak treba tolerirati to što su ranije rođeni. Imaš na forumu mame i bebe puno toga o neurorizicnoj djeci, a to su sva ranije rođena djeca. Tamo ti je bas nadica "tat mata " za toIma puno toga sto možeš pratiti u razvoju svog mališe i znakovi za uzbunu kao palac u šaci, izvijanja..... Puse tvom mališi, drzimo palceve za kontrolu!!!!
![]()

Ima puno toga sto možeš pratiti u razvoju svog mališe i znakovi za uzbunu kao palac u šaci, izvijanja..... Puse tvom mališi, drzimo palceve za kontrolu!!!!
Odgovori s citatom