Pokazuje rezultate 1 do 50 od 395

Tema: Šta mi je?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To je isto istina, casa, ja ne znam raditi na brzinu učinkovito - ja sam tip natenane, razrada, priprema, akcija, ..i prođe baba s kolačima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    To je isto istina, casa, ja ne znam raditi na brzinu učinkovito - ja sam tip natenane, razrada, priprema, akcija, ..i prođe baba s kolačima.
    I ja sam bila sve dok mi se dvogodišnjak nije skoro zagušio (jeo je ribu i zagrcnuo se) pa sam brzo shvatila da od natenane nema ništa. Digla ga za noge i izvrnula na glavu, dok mu sve nije ispalo iz usta i brzo je prodisao.

Da je bilo natenane... ne bih rado ponovno promislila. Isto mi se s drugim sinom dogodilo kad je negdje kao petogodišnjak žvakao pršut i skoro se udavio. Njega nisam izvrnula nego prelomila preko ruba kade (Heimlichov hvat) dok mu sve to nije izletjelo iz usta/dušnika. Čovječe... kakav užas...

Ima puno situacija kad ti brza reakcija nosi glavu (na primjer dok voziš auto) ali i situacija o kojima stvarno treba natenane promisliti, kao što je odluka o tome da li ćemo ići na drugo/treće/iduće dijete i što to dugoročno znači. Sama želja je meni tu najmanje bitna. A drugi ljudi odlučuju u skladu sa svojim stavovima, prilikama, mogućnostima... Ne bih nikome solila pamet, ali bih bila sklona poslušati dobar savjet (kao što i jesam - kad mi je ginekolog rekao da ako mislimo imati drugo dijete, neka to učinimo odmah ili odustanemo odmah). Obzirom na to da prvo nije došlo samo tak, odlučili smo probati i to je bila najbolja odluka koju smo donijeli. Ali za treće se obzirom na okolnosti nismo odlučili. Da li je to bilo najbolje - nemam pojma, ali nema natrag...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •