Pokazuje rezultate 1 do 50 od 395

Tema: Šta mi je?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja nit s prvim nit s drugim nisam osjetila taj zov djece
    čak štoviše, svaki put sam, doduše samo par dana, dramila ajme meni jadna ja trudna sam.
    e, onda mi se jedno vrijeme motala po prvi puta u glavi želja za trećim. mm je bio protiv. pa je i mene želja prošla. iako, dalo bi se njega nagovoriti da sam malo jače upirala. a nisam jer sam se u stvari ježila na pomisao trudnoće i poroda. iako nisam imala nit jedno nit drugo nešto jako problematično, sama pomisao već na preglede mi je stvarala nelagodu. to mi se nikako nije dalo.

da se moglo nekako preskočit, sad bih imala troje
    Kod mene sve isto ovako, samo jedno dijete više
    Mene sada vuče želja za četvrtim, nakon troje neželjene djece Ali ja bi četvrto dvogodišnje dijete, neda mi se prolaziti opet kroz trudnoću, porod, nespavanje.... Čak si mislim da bi taj osjećaj mogao biti uzrokovan ovisnošću o adrenalinu Ono, dok su mali, u totalnoj si gužvi i zbrci, a kad sve sjedne na svoje, ne znaš šta bi od sebe,, pa počneš razmišljati o još jednom djetetu

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ono, dok su mali, u totalnoj si gužvi i zbrci, a kad sve sjedne na svoje, ne znaš šta bi od sebe,, pa počneš razmišljati o još jednom djetetu
    Pa baš to, tako i kod mene ide priča: prvo (zapravo drugo ako ćemo po PS-u, jer smo prvo izgubili) je bilo planirano i željeno, al kad sam ga dobila i vidjela koji je to pakleni posao od jutra do sutra rekla sam "nikad više" (sjećam se točno jedne večeri kako sam plakala u kuhinji slušajući njega kako plačka u sobi i po 100-ti put tog dana me treba). Drugo - neplanirano i na početku trudnoće čak neželjeno - došlo je u pravi čas i smatram to dijete istinskim darom Providnosti jer nam je donio toliko radosti, nježnosti, svoje posebnosti..no i tu sam pomislila kad smo ga donijeli doma iz rodilišta, sjećam se točno trenutka, kad sam sa starijim izašla u šetnju, bebu uspavala, kako sam pomislila - nema više slobodnih šetnji s mojim G. kao do sad, čeka nas braco beba i nema više kao prije.. idealno je biti bez djece, ok je imati jedno, ali dvoje je stvarno plafon i pametnom dosta . Kad ću već konačno imati malo vremena za sebe??? to mi je bilo pitanje br. 1. Sad evo kad su obojica malo porasli (7 i 5 godina) i ja već imam puuuuno vremena za sebe - e sad se pitam šta ću sa sobom i sad bi ja još jedno .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •