Pokazuje rezultate 1 do 50 od 395

Tema: Šta mi je?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nema gore stvari nego čekati svoje vrijeme, neko imaginarno vrijeme koje treba doći.
    jer, neće doći. imaš samo sad, ovo vrijeme. i to je to.
    to je moja mantra. i živcira me mm koji isto tako stalno nešto čeka. :D

Ja po novome ko Cvijeta. Cijelu novu trudnocu sam govorila starijem sinu da cu za cas ja ponovo moc trcat i skakat s njim. A onda se rodio mladji. I taman kad sam htjela rec, strpi se jos malo dok braco poraste pa cu opet imat vise vremena za tebe. Al zaustavila sam se... sto ce bit kad braco poraste je nebitno, butno je ovo sad. I tako je kako je. Mogu il cekat da prodje il pokusat ovo vrijeme sad ucinit sto boljim. I za njih, a i za sebe. I tako, svako vrijeme je moje vrijeme a meni se nekako cini i di ima volje i strasti za necim, ima i nacina.

Slazem se i s Vertex, uopce mi se ne cini da se roditeljstvo igdje prikazuje ruzicastim (osim u reklamama za detergente i cokolade), stovise, cesto se ukazuje na negativnosti.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A što se tiče postdiplomskog mene zapravo koče financije. Da nađem posao u struci, mogla bih. A za to što posao ne nalazim nisu mi kriva djeca već hrvatsko školstvo u kojem posao dobiju rođaci bar u manjim sredinama... A s više djece, bar će mi potomci imat više šanse..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •