Pokazuje rezultate 1 do 50 od 395

Tema: Šta mi je?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Znaš ima tu istine..jednom mi je jedan od rijetkih muških forumaša na ovom forumu često znao napisati: "kas'ti će ti se samo".

Nego jesi ti išta pametnija nakon što smo popljuvali valjda sve opcije koje postoje :D

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš ima tu istine..jednom mi je jedan od rijetkih muških forumaša na ovom forumu često znao napisati: "kas'ti će ti se samo".

Nego jesi ti išta pametnija nakon što smo popljuvali valjda sve opcije koje postoje :D
    Nisam pametnija, al mi vas je zanimljivo čitati ! Svjesna sam ja da ću odluku morati donijeti sama, i to je ono što me plaši, ja bi najradije da mi netko kaže "tak i tak" . Učim, učim još uvijek učim o sebi i upoznajem se i evo skužila sam nedavno da mi je to baš onak jaka crta - nesigurnost/neodlučnost i ziheraštvo. A ne volim to .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku

Da, da... tako je to. Moja kolegica ima formulaciju "Dragi bog zna bolje" i ta filozofija joj je puno puta pomogla da prebrodi teška vremena. Moja formulacija iste rečenice je "Za sve postoji razlog, čak i ako ga sada ne vidimo, razlog ipak postoji."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •