Citiraj Zelena vila prvotno napisa Vidi poruku
moj muž ne želi trece dijete, no pristaje na tu mogucnost samo meni za ljubav...
jer i ja imam tu nenormalno jaku želju za još jednim djetetom...
mi smo malo stariji od tebe, i kod nas sam ja ta koja je malo lošijeg zdravlja no ništa ozbiljno... mi imamo dvoje male djece i skoro cjelokupna briga o njima je na meni jer je on zbog svog posla malo doma.. proživjela sam i šest spontanih pobacaja... i dva carska.. i on se stalno cudi kako bi ja još jedno ali...
mene bi moji najbliži osuđivali... i teško mi je zbog toga...
i tako bi rado da me ta želja pusti... i stalno sam u razmišljanjima..
i citam tebe.. i šaljem ti zagrljaj..
Vilo, i ja tebi .
O, koliko je lakše i koliko se čovjek osjeća normalnije kad vidi da nije sam u nečemu!
I ja bi da me želja pusti, i tako se molim kroz suze da me pusti il se ostvari jer ne mogu se još dugo tako mučiti razmišljanjem.
Ja sam prošla 3 carska, jedan spontani u 16. tt i gubitak bebe odmah poslije poroda. I dobila 2 divna anđela koji su nešto najvrjednije što imam. I dođe mi da si mislim - pa gle, imaš dvoje prekrasne djece, pa šta bi rekle žene koje nisu mogle dobiti ni jedno a željele su??? Počnem se smatrati nezahvalnom i gramzljivom .
A onda opet si mislim - ako je želja tu i tako jaka zašto je ubiti? Imam osjećaj da bi čitav život žalila za tim još jednim nerođenim koje sam željela ali nisam imala snage roditi ga..

Vilo, zbog čeka bi tebe tvoji osuđivali? Što misliš da bi ti zamjerili?