Kod mene evo ima nekih pomaka s mrtve točke: idem u ponedjeljak po mišljenje još jednom stručnjaku, to će mi biti 4. po redu stručno mišljenje o mojoj situaciji. Pretpostavljam da me neće ohrabriti na tu još jednu trudnoću, ali neću ništa sad zaključivati nego čekam ponedjeljak. Moj primarni (totalno nezainteresirani) ginekolog je protiv (bez objašnjenja tj. uz objašnjenje da je njegova kćer imala jedan carski i da joj on kao otac i kao stručnjak ne bi više preporučio trudnoću + da imam već dvoje djece i nek budem sretna). Dr. Jukić se izjasnio u stilu "možete planirat i ostvarit normalnu trudnoću, no uz rizike te i te" (koji nisu nimalo ohrabrujući). Dr. Latin misli da mi je dosta dvoje djece na koje trebam mislit i na bolesnog muža koji će me sve više trebati (prema njenoj prognozi). Veselo
.

: idem u ponedjeljak po mišljenje još jednom stručnjaku, to će mi biti 4. po redu stručno mišljenje o mojoj situaciji. Pretpostavljam da me neće ohrabriti na tu još jednu trudnoću, ali neću ništa sad zaključivati nego čekam ponedjeljak. Moj primarni (totalno nezainteresirani) ginekolog je protiv (bez objašnjenja tj. uz objašnjenje da je njegova kćer imala jedan carski i da joj on kao otac i kao stručnjak ne bi više preporučio trudnoću + da imam već dvoje djece i nek budem sretna). Dr. Jukić se izjasnio u stilu "možete planirat i ostvarit normalnu trudnoću, no uz rizike te i te" (koji nisu nimalo ohrabrujući). Dr. Latin misli da mi je dosta dvoje djece na koje trebam mislit i na bolesnog muža koji će me sve više trebati (prema njenoj prognozi). Veselo
.
Odgovori s citatom