OMG moja prababa je tu teoriju platila životom, doslovno.
Ostala je trudna u svojoj 42., sramila se deteta jer joj je najstarija ćerka već bila udata, pokušala nelegalni abortus, umrla sutradan (bilo je to neposredno posle 2. sv. rata...)
Ne znam da li je to bio stvarno duh vremena ili je moja prababa bila vrlo rešena da ne želi dete, ali mene uvek obuzme zahvalnost što su takve teorije sada samo sprdnja.
ovo sam i ja posmislila. ajmeeeeeeeeee
V&NMama cestitam. a sta ce neko reci stvarno vas se ne bi trebalo ticati. gledaj na to kao da si zid u sobi obojala u zlatno, nekom vauuuuuuuuuuu nekom bljaaaaaaaaaaaaak.
bitno je ono sto vi osjecate i ako si ti sretna podijeli srecu s drugim. uvijek ce se neko veseliti s vama i za vas, a bit ce i onih koji ce jesti kisele krastavce da bi opravdali kiselu facu.
Pa evo, mi se veselimo, a ni ne znamo te.
Mozes msliti kako ce se tek veseliti oni koji vas znaju i vole!
Sretno!
Moja baka je u ratu isto s 42 rodila moju mamu,i u dve tri godine kasnije moja mama je ostala jedinica jer su joj braća u ratu i poslije njega umrli,nestali.ujak je baš bio zaručen kad se mama rodila
A kaj se tiče pa braceki su ti tek najstariji devet stignem ti još koje kasnije
Sretno i dalje
Hvala vam svima na ohrabrenju! Budem ja to ve
Evo podijelila ja svoju malu slatku tajnu s ostatkom obitelji i prošlo je dobro, vesele se. Nisu skakali do plafona, ali drago im je. Izgleda da je problem bio u mojoj glavi potpuno bespotrebno.
Pored mene je sada 2 dana stara moja djevojcica ciji je dolazak na svijet pomogla i podrska i ohrabrenje svih vas na ovoj temi, a posebno moje Zelene vile ❤️. Hvala vam!
Predivno, V&N i devojcicina mamo, cestitam!
Bravo, mama, čestitke!
Divnooo
Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.11.2018. at 23:33
Čestitam
Posljednje uređivanje od Beti3 : 28.11.2018. at 09:08
cestitke!!!
morala sam si još jednom pročitati cijelu temu, od početka
jako sam, jaako sretna kako je na kraju ispalo... V&NMama je uz malu pomoć ove teme dobila doživotnu prijateljicu, svojevrsno kumče -moju curicu i ono neprocjenjivo još jednu svoju bebu
a čitajući se smijem zbog još jedne stvari, V&NMama uopće nije plašljiva kao što bi se to na prvu moglo zaključiti, zapravo je nevjerojatno hrabra žena
a što ćemo sada? ne možemo pustiti da ovako dobra tema zamre.. ima tko da razmišlja o četvrtom?
Ne, ali ih ima sa četvero koji se užasavaju pomisli na trudnoće i bebe. Jel se to računa?