Da.
Baš komentiram sa kćeri kako će sigurno sustav pasti kad svi navale u podne da vide rezultate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
oćete javiti jel su očekivanja pogođena
iduće godine imam dvostruki upis ko zna kaj buju oni skombinirali
I, je li sustav odmah pao ili se još drži?![]()
Upadamo na matematici, imat ćemo inženjerku. Rasturila je, 11 po rezultatu.
Da.
Sve se vidi i sve funkcionira.
Moja je 21. na Mef Zg
2. na Mef Rijeka
7. na Biokemiji Zg
...
Čestitke svima koji su postigli što su željeli.
I čestitke ponosnim roditeljima.
I ja čestitam svima na uspjehu i nadam se da upisuju što su željeli.
A nama roditeljima - po apaurinček (ili nešto ljuto)
Pa zbilja su sjajničestitke svima
![]()
Update - na prvom izboru je 259/640, a na svim ostalima je među prvih 10, osim FSB (28). To još uvijek nisu konačne liste, jer treba proći žalbeni rok od 48 sati, ali mislim da tu nema više nikakvih iznenađenja.
ma svakak bude nešt od toga
eto i moja inzinjerka (frendičina klinka)upada, moram vidjeti jel i inžinjerac isto
Stvarno su nam djeca super.
Baš sam sretna.
Čestitke svima!
wow, wow, wow!!
čovječe!! koji su vam maheri djeca, svaka čast!! čestitam svima!! moj naklon do poda, nije mala stvar!
šta je to gotovo, rezultati se ne mogu bitnije promijeniti?
sad mi je bila kolegica, njenoj sam maturantici držala fige ove godine - mala je 4. na pmf-u, matka, 25. na ekonomiji, 35., mislim, na biokemiji.. upala je na svih 10 i to dosta visoko stoji - za sada.
kaže mi njena mater da se to tek sad može mijenjati, pa sve do ponedjeljka u podne?
joj, dao Bog ovak dobre vijesti na ovom topicu kad se moja bude upisivala..![]()
dva dana su za prigovore na ocijenjene testove
I ja čestitam svima i skidam kapu svima, tu su svi genijalci...
Nekako kad to čitam ispada da je lako i da svi upadaju tamo gdje žele, ali znam da nije tako...
sve u svemu čestitam svima djeca su vam fantastična
i to sve neki faksevi koji se smatraju "teškima"
ja znam za kćer od kolegice koja nije upala na agnglistiku nažalost, problematičan je bio onaj test na filozofskom...
E sad malo o bodovima i rang listama: meni se čini da pozicija koju dijete ima na svom trenutnom odabiru (ono što je odabralo kao prvi fakultet na svojoj listi odabira) može 15-og biti samo bolja (ne može ići na lošije), jer su na listi bodovi i rangiranje svih prijavljenih bez obzira na kojem mjestu je taj faks u njihovom odabiru. Znači samo žalbe i dodatni broj bodova nekog tko je iza djeteta može utjecati na promjenu konačnog ranga za po dijete lošijeg ishoda.
čestitam svima![]()
Lili, budem pitala kolegicu... cura je bila baš razočarana pa nisam htjela ispitivati, falilo joj je nekih niti 10 bodova, a engleski rastura, ali ovo nije bio test jezika već onaj opći
Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.07.2019. at 15:15
Iskreno ne znam, tako mi je rekla a ja nisam puno pitala jer se mi tek upisujemo u SŠ pa mi trenutno nije aktualno... samo onaj dio o tom općem testu za koji kaže da nije bio lagan me zainteresirao jer će moja vjerojatno jednog dana na filozofski... ali otom potom
a možda se i pomakne koje mjesto, baš ću ju pitati koja je po redu
Peterlin obično je onima koji su upali na anglistiku (a teško ju je upisati) ona prvi izbor.
Nevena baš mi je žao cure, pogotovo ako tako rastura eng.
I moj ostvario dobar rezultat na oba smjera, 12ti na listi za prvi izbor i 30 za drugi![]()
Da. Oboje je vojno. Samo je prvo inzenjerstvo a drugo upravljanje
Svakak javi kak on s disciplinom
Sretno svima
Ajme koja pametna forumaška djeca!Čestitke svima i sretno im na faksu.
![]()
Moja (ok, ne baš moja, ali moje krvi pa se i ja moram hvaliti) je na tronu na medicini
Ima 100% u nekim predmetima, a ostale prosjek 98-99%
Ljestvicu nam nije mogla više postavitiza sve koji slijede, bit će dobro ako postignu samo mali dio njezinog uspjeha
Ne.
Jer nije završila srednju školu u 21. stoljeću i taj posao će joj biti najveći životni uspjeh i to ne za dugo jer kad malo ostari ni Starbucks ju neće htjeti.
To je žalosno.
Isto tako je žalosno što su od ovrha pobjegli u Irsku.
Možda bi im netko i čestitao što su podigli kredite, potrošili novce i zbrisali van da ne moraju vraćati.
Isto tako nek im čestita što im kći nije ništa završila i nema zvanje i smatra kako je škola bez veze.
Ja tako ne razmišljam, ne živim i ne odgajam dijete.