Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Wtf?
    "Ispit se tim kandidatima poništava, ali ćemo im omogućiti ponovno pisanje tog ispita u ljetnom roku, uz strogi nadzor osoba iz NCVVO-a potvrdila je u četvrtak Ivana Katavić, ravnateljica NCVVO-a."

Uopće mi nije jasno zašto im se daje mogućnost popravka, pa to bi trebalo kazniti... Nemam riječi!

A ista ta spodoba izjavila je, mrtva hladna, da će onoj sirotoj djeci koja su u izolaciji, omogućiti polaganje ispita u rujanskom roku::: i što će onda moći upisati?
    Mislim, ono...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Wtf?
    "Ispit se tim kandidatima poništava, ali ćemo im omogućiti ponovno pisanje tog ispita u ljetnom roku, uz strogi nadzor osoba iz NCVVO-a potvrdila je u četvrtak Ivana Katavić, ravnateljica NCVVO-a."

Uopće mi nije jasno zašto im se daje mogućnost popravka, pa to bi trebalo kazniti... Nemam riječi!

A ista ta spodoba izjavila je, mrtva hladna, da će onoj sirotoj djeci koja su u izolaciji, omogućiti polaganje ispita u rujanskom roku::: i što će onda moći upisati?
    Mislim, ono...
    Netko je napisao da mogu upisati željeni faks ako imaju točno ili više bodova od zadnje upisanog. (za ove u izolaciji).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •