Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    super kad je 24 sata

kod mog je dodijeljeno točno 30 minuta za njih 20
    Pa kako?!?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kako?!?
    pa eto tako
    upisi danas, svakih pola sata novih 20, po rednom broju na listi

sva sreća da nije u prvih 50 jer ne bi bilo ništa od nove fizure i fotkanja

valjda će stići na vrijeme ...

koliko stresa ovaj završetak školske godine (prijemni u srednje, prijemni za fakseve ... još da danas sve prođe ok i onda dalje je na njima ... za 4 godine još jedan završetak srednje i to bi bilo to od mene od školovanje djece; ovo najmlađe nek bedinaju starija djeca)

vezano uz stres - samo sam ja bila beskrajno pod stresom,a djeca sve to hladno odrađuju i idem im na živce... suzdržavam se koliko mogu, ali ponekad iskazujem stres i znam da to nije dobro ...
    ne bi bila nikakva posebna tragedija da nisu upisali ono što su stavili na prvi izbor jer niti jedan niti drugi nisu niti u jednom trenutku izjavili da žele baš to i ništa drugo, bili su otvoreni za sve opcije i to se pokazalo kao najbolje (samo meni se očito svašta sastavilo u isto vrijeme pa mi nije bilo baš ugodno...)

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    pa eto tako
    upisi danas, svakih pola sata novih 20, po rednom broju na listi

sva sreća da nije u prvih 50 jer ne bi bilo ništa od nove fizure i fotkanja

valjda će stići na vrijeme ...

koliko stresa ovaj završetak školske godine (prijemni u srednje, prijemni za fakseve ... još da danas sve prođe ok i onda dalje je na njima ... za 4 godine još jedan završetak srednje i to bi bilo to od mene od školovanje djece; ovo najmlađe nek bedinaju starija djeca)

vezano uz stres - samo sam ja bila beskrajno pod stresom,a djeca sve to hladno odrađuju i idem im na živce... suzdržavam se koliko mogu, ali ponekad iskazujem stres i znam da to nije dobro ...
    ne bi bila nikakva posebna tragedija da nisu upisali ono što su stavili na prvi izbor jer niti jedan niti drugi nisu niti u jednom trenutku izjavili da žele baš to i ništa drugo, bili su otvoreni za sve opcije i to se pokazalo kao najbolje (samo meni se očito svašta sastavilo u isto vrijeme pa mi nije bilo baš ugodno...)
    Ne znam koji je faks u pitanju, no ovo je meni prestrasno..kaj ak si u tih 30 minuta sprijecen, bez neta i sl...ajme...

Vezano za EFZG jucer na stranici vezano za upis brucosa debelim crvenim slovima dodali da ce sms stici u ponedjeljak kad i pocinje upis, a ne "po zatvaranju rang lista"
    kako su prvotno napisali.
    Ocito su ih zasuli mailovima i pozivima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •