Fer i online,
Filozofija jezik je prošlih godina i kasnije imala upise i uživo
Moja 19.7. dobiva potvrdu o prolaznosti mature, još nisam gledala ( a ni ona )kad njen 1. Izbor ima upis
Pogledaj
Fer i online,
Filozofija jezik je prošlih godina i kasnije imala upise i uživo
Moja 19.7. dobiva potvrdu o prolaznosti mature, još nisam gledala ( a ni ona )kad njen 1. Izbor ima upis
Pogledaj
Konačne rang-liste upisa na studije izlaze 17. srpnja 2024. i to iza 15 sati, a do 17.7 u 11.59 mogu se mijenjati prioriteti
Konačne rang-liste upisa na studije izlaze isto 17. srpnja 2024. i to iza 15 sati, a do 17.7. u 11.59 mogu se mijenjati prioriteti
On je 1. na listi za Strojarstvo i brodogradnju, to mu i je želja, i sve druge je fakultete skinuo s liste, pa bi fakat bilo glupo da zakasni na upis
a tu na moru smo totalno odsječeni od svijeta i premalo pratimo...
. srpnja od 8:00 sati do 19. srpnja 2024. do 8:00 sati dovršiti/potvrditi upis putem on-line aplikacije
FSBhttps://www.fsb.unizg.hr/index.php?razredbeni_postupak
Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.07.2024. at 16:50
moze li netko drugi odnijeti dokimente?
Ferit moze online, Matos mogu ja odnijeti dokumente bez ikakvih punomoci.
Zovi referadu.
Po ovome vidim da je upis na FSB više manje jednostavan i online, ako imaš
Fotku dobrih dimenzija
Sliku osobne prvu i drugu stranu
Potvrdi o uplaćenoj pristojbi koja se plaća
I još pogoditi dobro vrijeme slanja, vidi kaj još fali na popisu
Ovo valjda ugovori i slično ispada s potpisom to ne znam
https://www.fsb.unizg.hr/index.php?razredbeni_postupak
Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.07.2024. at 17:21
Imate li internet , i imaš li njega sa sobom, i moja će morati odraditi s druge lokacije na kojoj će tad biti.
Imamo internet, tako da planiramo odradit online..i
moje dijete kupilo kartu za bus i ide nazad kući na upis, dobiven slobodan dan na sezonskom poslu
njima je "osobno" podvučeno
treba i kod frizera za novu fotku
Lol njrgova frizura nam je stalni povod rasprava mm ne zove gnijezdo. Jos sad sva od mora i soli, ajme... al nema veze, neka ga podsjeca cijeli faks na vlastitu tvrdoglavost :D
Jesu vasi dobili sms od faksa vezano za daljnji postupak upisa?
Moj jos nije.
Danas u 15h je lista zakljucana, EFZG konkretno je napisao na svojim stranicama da sms stize nakon zakljucavanja lista..
Moj se nis ne stresira, al ja nestrpljiva, luda mater..
nemam tu info
tj.prva vijest da treba neki sms dobiti
(na stranicama faksa već tjedan dana obavijest o postupku upisa)
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 17.07.2024. at 17:28
EFZG ima iskljucivo online upise, 22. i 23.srpnja, no danas treba stici taj sms
Mislim da bi mojem trebao stići mail s uputama a ne sms.
Faks koji moje celjade upisuje ima tocnp napisanu proceduru. Upisi traji 24 sata, ako sam ja dobro shvatila. Odlucila sam se ne petljati. Mislim da bi trrbao biti sposoban upisat se sam.
Nakon svih ovih tipfelera i bolje je da se ne petljam
Kod nas isto 24 h, upravo poslali dokumente online.
pa eto tako
upisi danas, svakih pola sata novih 20, po rednom broju na listi
sva sreća da nije u prvih 50 jer ne bi bilo ništa od nove fizure i fotkanja
valjda će stići na vrijeme ...
koliko stresa ovaj završetak školske godine (prijemni u srednje, prijemni za fakseve ... još da danas sve prođe ok i onda dalje je na njima ... za 4 godine još jedan završetak srednje i to bi bilo to od mene od školovanje djece; ovo najmlađe nek bedinaju starija djeca)
vezano uz stres - samo sam ja bila beskrajno pod stresom,a djeca sve to hladno odrađuju i idem im na živce... suzdržavam se koliko mogu, ali ponekad iskazujem stres i znam da to nije dobro ...
ne bi bila nikakva posebna tragedija da nisu upisali ono što su stavili na prvi izbor jer niti jedan niti drugi nisu niti u jednom trenutku izjavili da žele baš to i ništa drugo, bili su otvoreni za sve opcije i to se pokazalo kao najbolje (samo meni se očito svašta sastavilo u isto vrijeme pa mi nije bilo baš ugodno...)
nova obavijest za upis na FSB, jučer u neko doba večeri pao sustav , bit će produžen upis ovisno o dužini popravka
Ne znam koji je faks u pitanju, no ovo je meni prestrasno..kaj ak si u tih 30 minuta sprijecen, bez neta i sl...ajme...
Vezano za EFZG jucer na stranici vezano za upis brucosa debelim crvenim slovima dodali da ce sms stici u ponedjeljak kad i pocinje upis, a ne "po zatvaranju rang lista"
kako su prvotno napisali.
Ocito su ih zasuli mailovima i pozivima.
rosa, da trebalo je to malo bolje složiti, nije da je to prvi online, ili bez obzira kakvi upis
Dobro da im upisi nisu danas
Moj (valjda upisani) student je.zbog ovog danas pak zaglavio na zaraznoj... bome.je.sve bilo u rasulu
Skmje jučer ranom zorom predao papire, onda je već trebao dobiti info o završenom upisu, moja je toliko vozila kad je pala sustav , napola predala, pa tek danas mogla nastaviti.....
Nadam se da je ok tvoj Angie, i da će ljetovanje proći mirno
Ako i neće, ko da je problem vratiti?
A baš
Trebaju li se maturanti koji su upisali faks javljati na hzzo ili to sve ide automatski?
Automatski, ako studiraju u Hrvatskoj.
Ako u EU, onda moraju svake godine