moje dijete je na prvoj
i pol 
godini arhit.
pri upisu me upozorilo da je prosjek studiranja 8 godina, bavi se sportom pa nažalost propusti rokove, a dio godine nema snage niti vremena za sve fakultetske obveze
radi se danonoćno, nemam nikakve komentare na profesore... ne žali se, nije tip da komentira.. ja pitam, ali ne saznam ništa (nisam znala ništa ni o prof. u miocu tako da je to samo nastavak mog manjka info)
je li pametan izbor fakulteta - ne znam ... što će raditi u budućnosti, nemam pojma, niti moje dijete zna čime će se na kraju baviti ... nastat će neka nova radna mjesta, neka će se ugasiti
je li pamaten izbor FER? ne znam... iz mog skučenog znanja, rekla bih da za toliki broj studenta koji ga upisuju i nije baš pametan izbor... najbolji/najsposobniji/najnešto će se snaći i biti zadovoljni sa svojom karijerom, dok će se ostala većina svesti na masu, istu onu koja npr. završava ekonomske studije
matematičari se sada zapošljavaju u firmama, na pozicije koje su prije popunjavali ekonomisti
fizičari isto tako
ja bih birala prema sadašnjih afinitetima i i željama, s ovim novima generacijama uopće ne bih razmišljala daleko u budućnost i o poslu kojim će se baviti
tijekom studija će im se otvoriti neke nove prilike, iskoristit će možda malo ili djelomično znanje koje su naučili na faksu, ali većinu će učiti u praksi