Stranica 39 od 39 PrviPrvi ... 29373839
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,907 od 1907

Tema: Upisi na faks

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj Willow, mm je kuckao virmane na maasinu , ja rukom pisala..doduše i dan danas vidim nekad rukom ispisane virmane...
    A ova godina je u mojoj brašni jako znaimljiva, punan usta digitalizacije a usosili nas svjetski
    Šta će biti vidjet ćemo...
    Prvorodjeni je na matematici i računarstvu ali više se vidi u svijetu financija čak i aktuar mu je primamljivo...no još je na dugom štapu sve, tek je druga godina...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo prvo je dudica koju si cucla svaka struka - ne, za kvalitetne prevoditelje/programere/radiologe itd. bit će mjesta pa padaju ko domine puno brže nego što su mislili, a dio ovih agilnijih (konkretno jedan raidolog) se grana i u influenseraj medicinski (sad je došlo do programera i baš su krize da se režu nemilice) - a tih kvalitetnih će bit promilski broj. S obzirom da je besmisleno predviđat razvoj tržišta rada, potpisujem ovo - nek upišu što hoće .
    Pa da, zato ja mislim da treba upisati sto te zanima. Jer ces tu mozda moci biti dovoljno kreativan za ostanak u struci. Inteligentan kreativac u kombinaciji sa znalcem dobitna kombinacija, ja mislim. Naravno malo će ih biti u jednoj osobi. Mislim da ce vecina nas biti živi da vidimo kamo to ide.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 08.07.2026. at 20:47

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Slažem se. Jučer je kod nas bilo slavlje - nikad više u životu..... fizikaaaa!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.07.2026. at 10:28

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ina33,
    Nek ste proslavili jupi jeee

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. Jučer je kod nas bilo slavlje - nikad više u životu..... fizikaaaa!!!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kao da gledam sebe prije 30-ak godina, i još mi se fešta zbog te činjenice

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kao da gledam sebe prije 30-ak godina, i još mi se fešta zbog te činjenice
    Odrađivanje ovog stresa: noćas sanjam da, s obzirom na AI i kolaps države, većina mojih kolegica u 50-60.-tima se preškolovava da bi upala u zapošljiva zanimanja. Ja sam mislila upisati socijalnu pedagogiju ili logopediju i čak bi mogla upasti (nekad završeni faksevi se nešto boduju), ali nisam napravila nešto ala matura / prijemni koji je nekakav obavezan entry-level test (netšo ala verbalni test inteligencije) koji je uvjet za prijavu za bilo koji od tih studija, ali se već polagalo i nisam skužila da treba i to, a prijateljice mi se čude i da čekam onda nagodinu ili jesenski upisni rok .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.07.2026. at 16:37

Stranica 39 od 39 PrviPrvi ... 29373839

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •