seni prvotno napisa Peterlin, pa kud Ceca? facepalm To bi i mene zanimalo.... Mislim, jasno mi je zašto se moj sin pokupio doma u rano popodne, nije mu to bilo ni privlačno ni zanimljivo.
peterlin prvotno napisa to bi i mene zanimalo.... Mislim, jasno mi je zašto se moj sin pokupio doma u rano popodne, nije mu to bilo ni privlačno ni zanimljivo. moj je jučer bio na nekom pregledu i opet je naručen 22.5. 2020. A on mene pita jel norijada uvijek isti dan, ko da je to tak važno
jelena.O prvotno napisa moj je jučer bio na nekom pregledu i opet je naručen 22.5. 2020. A on mene pita jel norijada uvijek isti dan, ko da je to tak važno očito je njemu važno ako je pitao. Ne bih se ja miješala ili podcjenjivala njihove osjećaje važnosti ili ne važnosti.
larmama prvotno napisa očito je njemu važno ako je pitao. Ne bih se ja miješala ili podcjenjivala njihove osjećaje važnosti ili ne važnosti. ma nek briga sam sad sam više u svojoj god. mature mi nismo imali klasićnu norijadu nek pečenog janjca na sljemenu i bilo nam je super
Pravila foruma