kjb, svijet je mali, znam nekog tko ide s tobom na feštu![]()
kjb, svijet je mali, znam nekog tko ide s tobom na feštu![]()
Willow, pošalji mi pp, baš me zanima s kim se družiš.
Haljina je mrak, a stoji je savršeno. Sve je u materijalu, nekakva "debela" svila, u maslinasto zelenoj boji ( a ona je brineta, tamnih očiju i maslinaste puti). Sva je uzbuđena i milo mi ju je gledati. A strukića...ja bi haljinu eventualno oko noge mogla zakopčati
Nego, došla sam se posuti pepelom. ne znam kako mi je promaklo, ali na matematici ostaje 10% bodova koji se dijele za raznorazna postignuća. jedno od njih je i položena matura iz fizike sa 4 ili 5 (donosi 40 ili 50 bodova).
Znači jelena.o je bila u pravu, za maturu iz fizike se dobivaju dodatne bodove.
Posljednje uređivanje od kjb : 24.05.2019. at 09:10
Ne da sam bila u pravu nek jesam
Radi toga frendicina cura ove godine ide poloziti fiziku da se prebaci na ing smjer .zna da ce morat platiti godinu alu zeli se zvrtvovati
Fizika je čista romansa
seni, meni u predaka i rođaka ima i fizičara i matematičara i strojara i FERovaca. Mi smo jednostavni ljudi, da ne kažem simple minded![]()
Posljednje uređivanje od Jelena : 24.05.2019. at 11:33
Ne znam kud bih s ovim postom pa evo ovdje.
Preživjela sam maturalnu večer/ noć.
Bilo je prekrasno.
Svi su bili tako lijepi i veseli.
Moja je ostala cijelu noć, kao i svi ostali i još su ujutro otišli u školu pozdraviti se s profesorima.
Ovo joj je prva probdjevena noć i prošlo je sve bez problema.
Zezam ju da je test bdijenja uspješno savladala i da će moći u bolnici raditi noćne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
a ja jedva čekam idući vikend da i ja imam maturalnu ali svoju.Planovi se kuju.
Tanči, prvo sam mislili da pišeš o svojoj godišnjici, i da ste "vi starci" svi bili lijepi i veseli
Čestitam ti na maturantici, super da je sve prošlo bez problema, s obzirom na bolest i sve to. Bit će ona super doktorica .-)
I mi smo se u utorak lijepo uredili i otpratili našu maturanticu na zabavu. Obavili photo session, popili čašu nekog groznog crnog vina (na pol slika imam crne zube) i kući.
Sutra idem na svoju "maturu", javim ovdje kako je bilo
Ja sam jučer isto tako ostavila čašu šampanjca nepopijenu - ali to nije imalo veze s pićem kao takvim, nego samo s mojim afinitetima.... Nisam obožavatelj pjenušaca, tko mi je kriv što sam to uopće uzela, trebala sam piti mineralnu vodu. Nisam bila raspoložena za žestice ni za gusti sok.
Sin i njegov razred + još četiri paralelna razreda imali su feštu od sinoć do jutros. S fešte su otišli u školu. Očito im u njoj nije bilo tak loše, kad nakon maturalne fešte nisu imali pametnijeg posla nego otići se prošetati po školi... Sad spava doma (valjda) a mrvice dojmova ćemo dobivati na kapaljku tijekom idućih dana. Možda dobijem kakav širi uvid ako sretnem razrednicu, hehehe...
gdi ste bili da je tak loše bilo?ček veliki mi reko da se ide u Westin
Da, taj odlazak u školu sljedeće jutro je izgleda "must". A i birtija prije škole ima svoje čari (onakve u dugim haljinama i tensiscima, heheh)
Moja se od utorka evo oporavila, danas bi već trebala početi učiti za maturu
Ma predivni su [emoji3590]
Djevojke su bile tako lijepe u dugim haljinama, a mladići elegantni u odjelima.
Predivno ih je bilo gledati.
Ja sam plakala cijelo vrijeme.
Joj, gledam fotke od Forke - i dalje prevladava cajka stil (nije Forkinam da ne bude zabune) , al su bome neki dečki jako duhoviti u oblačenju
Znam da se o ukusima ne raspravlja, al kad vidim tu sintetičku čipku, nekak mi dođe. Opet, pak neki dan sam prošla kroz importene centar - i dućani puni čipkastih i tilastih haljina
Moja je odmah rekla da ne želi te haljine iz Importanea pa smo dali šivati.
Mislim, tražila je ona po dućanima i kod hrvatskih dizajnera.
Ali nije našla ono što je zamislila.
Jednom haljinom je bila oduševljena (kod hrvatskog dizajnera), ali brate mili 4.500 kunai to još snižena na 50%.
Žao mi je što oni nemaju sluha za te mlade djevojke pa da barem u svibnju stave neke normalne cijene da si maturantice to mogu priuštiti ako baš žele.
Posljednje uređivanje od pepi : 31.05.2019. at 12:27
Pa to je odjeća za jednokratnu upotrebu. Koliko bi koštala haljina da je od prirodnog materijala npr. sirove svile??? A služi skoro pa ko za maskenbal...
Ako su malo kvalitetnije haljine, cure kažu da će ih ošišati (odrezati dolje) na neku kraću duljinu ili čak na minicu i nositi dalje, ali sve da i ne nose - koja je vjerojatnost da ih još koji put obuku?
Posljednje uređivanje od Peterlin : 31.05.2019. at 12:28
...
Posljednje uređivanje od sirius : 31.05.2019. at 13:08
I nije fakultet nego pubertet.
Pod stresom sam .![]()
Peterlin kako je veliki prosao?jel morao montirati tehniku?
Vi cijela feneracija idete na jedno mjesto. Moram priznati da se to meni ne svida ali srecom mene se ne pita.
Mi zadnja 2 tjedna pozivamo nagovaramo... Nas ce biti 28+ klinaca. To je problem jer smo iz cijele juge bili da dosta iz je iselilo van, a neki drugi opet imaju neke obaveze koje ne mogu odgoditi. Ali ne moze se svakom ugoditi.
E saznala sam da mioc to podjelio na vise dana. Ima bas puno klinaca u miocu iz kvarta.
Ja ću potpisati Nano. Možda su dizajneri vrhunski, ali rezultat nije baš neki. Čija je ona mala crna haljina, ta jedina valja. Sve drugo je za dobrodržeće 40+ koke.
Da da, čoksa. Jedino ta.
Ok Forka, bez ljutnje. To su nove generacije i nama ( meni se to ne sviđa). I tko zna na kaj ću sa svojom morat zažmirit i držat jezik za zubima.
Pregazilo me vrijeme. Ne sviđa mi se ta čipka, ti materijali i krojevi
Nemam se ja što ljutiti i nisam morala žmiriti i držati jezik za zubima, naprotiv![]()
.
Cak tri veceri jer medunarodni idu skupa
Ja sam kupila haljinu u Importaneu i prekrasna je bila.
Nimalo cajkasto.
Dapače, vrlo lijepo i elegantno je izgledala.
Haljina je od viskoze i platila sam ju 675 kuna.
Sandale, komplet kožne iz Deihmana sam platila 300 kn.
Torbicu sam posudila od frendice.
Plus frizura, šminka, depilacija i večera= cca 2000 kn za samo jednu večer.
Kaj nije to dosta?!?
Moja se odlučila na nekonvekcionalan izgled. Zaključila je da nema smisla provesti 12+ sati u štiklama tako da si je složila kombinaciju dizajnerske haljine i dizajnerskih tenisica američke kuće.
Uz to torbica iz iste linije.
Sama se je depilirala, farbala, šminkala i složila frizuru. Jedino uz odjeću i obuću što smo platili su bili nokti.
I unatoč tome su ju ujutro bolile noge.![]()
Moja je imala malu peticu, ali je ponijela Starke i preobula se oko 22 sata [emoji23]
Jel' mi može netko objasniti značenje pojmova 'dizajnerska haljina' i na primjer 'dizajnerske tenisice' ?
Meni je sve skupoali ne razumijem što znači dizajnerske tenisice američke kuće. Koje kuće? Zašto su to dizajnerske tenisice?
Ne baš, ali recimo ove jesu:https://www.ikrix.com/de/sneaker-fur...d-liu-jo-22223
(Barem prema standardima hrvatske mlađarije.)
Posljednje uređivanje od Cathy : 01.06.2019. at 12:21
ako se netko poznat na gaće potpiše, onda su dizajnerske. iako ih možda i dizajnira i skroji mladi pakistanac.
Posljednje uređivanje od čokolada : 01.06.2019. at 12:15
Neki dan sam gledala članak na nekom portalu kao da se isplati uložiti u dizajnerske cipele, i onda među tim cipelama adidaske ?!
Po meni su dizajnerski komadi samo oni koji idu u par komada. Nikako 10.000 gaća ili majica.
ok, sori na upadu, ne razumijem i dalje. Jel' to onda dizajnersko ako ima ime i prezime na robi? ;ožda je onda i moja ulla popken za debele dizajnerska roba![]()
Ovo https://www.stadiumgoods.com/adidas-...-yellow-b37572 :nepitajmekakoznam:
Posljednje uređivanje od sirius : 01.06.2019. at 12:30