Ovo https://www.stadiumgoods.com/adidas-...-yellow-b37572 :nepitajmekakoznam:
Ovo https://www.stadiumgoods.com/adidas-...-yellow-b37572 :nepitajmekakoznam:
Posljednje uređivanje od sirius : 01.06.2019. at 12:30
Pa čini mi se da najčešće jest ime i prezime ili samo prezime kao Prada i Chanel
Kladim se da su i Hennes i Mauritz prezimena![]()
https://www.stadiumgoods.com/adidas-...v2-glow-eg5293
Ove su 550 eura????![]()
Wiki nudi tumačenje da je designer=luxury
Tako da se sve svodi na cijenu
ne znam...ovo o čemu vi pišete to je sve serijska proizvodnja dostupna širokim narodnim masama.
Dizajnersko je po meni "haute couture"
https://www.google.com/amp/s/miss7.2...soka-moda-1955
Ne znam da li pise , ali to je autorski rad muza one Kardasijanke sa plastikom u guzi.![]()
ok, ja bih onda rekla: skupi brend ili skupa marka
kao što je rekla čoksa kad čujem dizajnersko onda mislim da neke male serije ili unikate. Tako da kad mi netko kaže da je haljina hrvatskog dizajnera onda razmišljam da ode kod nekog od tih dizajnera i kupi ili unikatnu ili haljinu iz neke male serije, da je to ručno izrađeno, itd. To je postojalo i kad sam ja bila mladasamo smo mi to zvali butik.
Ali ne brinite, UPIS NA FAKS je praktički besplatan.
:skretničar_teme:
Vesna Muhić, Keti Balogh, R. Gumzej ...![]()
sad mi žao što ne mogu vidjeti obleku Forkine kćeri
Forka, dva dečka na onim fotkama su mi genijalno obučeni.
Meni se svidi kad netko ima dobru ideju i maštu. No ipak većina voli ono kaj je trenutno moderno.
Kad smo vec kod HR dizajnera - uglavnom mi se nista ni ne sviđa. Npr kad je neka premijera pa izađu fotke uzvanica, - gotovo nista mi se ne sviđa. A na kilometre se vidi nekvalitetan materijal. Od dizajnera bih prvo očekivala dobar kroj, kvalitetan materijal i dobru izvedbu. Sve ostalo je stvar ukusa
Forka što je trošak MEF prijemnog u odnosu na outfit...malo pranja i feniranja![]()
Dosta to love izade ta maturalna.bas sam nostalgicna stalno gledamo slike nase maturalne u ocekivanju reprize. Mi smo imali veceru samo nas razred. Bilo romanticno bas pocela padati kisa. Par decki imalo vozacke pa su svratili po cure i po domovima. I s kisobranom cekalo kako ko dolazio.ali brate za veceru dat. Vise od 400 kn ipak previse.
U moje doba je. I to za navedene fakultete. Fakultet koji sam na kojem sam studirala nije trazio tu potvrdu.
Platila sam je nesto sitno na studentskoj poliklinici jer je morala biti od tamo.
Prijemni sam talodjer platila.
Ne sjecam se tocnog iznosa. Na oba faksa na kojim sam isti polagala.
Potom sam i na upisu platila troskove upisa i index.
Ok index se placao
Ali stvarno ni za medicinu farmaciju pmf ni strojarstvo se nisu placali prijemni ili je to bilo direktna lova i to neka sitna.ne sjecam se mozda
Kjb si budna . kako prosla festa?
Sad kad pišete, i meni se čini da sam plaćala prijemni.
jelena.o naravno da ti je bila sića. Kad su to starci plaćali a me mi. Tako je našoj djeci sića, al nama nije
Ja sam upisivala 1989 i nisu mi starci placali. Sama sam,jer sam jedno vrijeme radila na plantazi i servisu. Znam da sam dan prije prijemnog bila na plantazi ko i dan poslije.....nije bila neka lova ako se placalo onda se direktno i placalo na odredenom faksu.
Kak bi rekla moja kolegica iz srednje makedonka
Te dragi uspomeni...
Sretno svima koji se natjecu za ulazak na faks. Sretno na maturi i na prijemnima ako ih se mora polagati. Mada je meni bas bezveze ako vec mala tajci polozi maturu iz sveg nabrojenof zakaj jos i prijemni. Trebalo je to napraviti da se samo jednom polaze. Ali nije do mene...
nije do tebe
nego do fakulteta
koji određuje hoće li biti prijemni ili ne
neki fakulteti imaju
neki nemaju
kao i srednje škole
npr. medicina zagreb ima prijemni, drugdje nema
Da, Mef Rijeka nema prijemni.
Mef Zagreb oduvijek.
I to je dobro.
Nema dodatnih bodova, prava prvenstva, državnih prvaka....
Samo znanje se vrednuje i ocjene te matura u manjem postotku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako oni zapravo pravdaju taj prijemni? Obzirom da se ne ispituje ništa drugo nego ono što se polaže na maturi?
Zar se to ne može polagati na maturi? Zapravo, mora li se to polagati na maturi ako se hoće upisati medicinu?
Nisi baš potpuno u pravu:
Pravo na upis Sveučilišnog integriranog preddiplomskog i diplomskog studija medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu imaju pristupnici koji će na jedinstvenoj listi formiranoj od strane NISpVUa postići mjesto unutar odobrene kvote za upis na Medicinski fakultet u akademskoj godini 2019./2020.
Branitelji i hrvatski ratni vojni invalidi (HRVI) iz Domovinskog rata te djeca smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih branitelja i 100%-tnih HRVI Domovinskog rata prve skupine upisivat će se po uvjetima koji budu objavljeni u općem dijelu natječaju Sveučilišta u Zagrebu za upis u I. godinu studija.
Posljednje uređivanje od Cathy : 02.06.2019. at 11:17
A za rijeku mef se priznaje ako na maturi polozi fiziku i kemiju s kojim bodom vise?
Mozda radi toga i vecina zavrsavaju rijeku. Opcenito imam dojam da je tamo lakse upasti na faks