Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja bih to tumačila tako što je tvoja kći jedna od iznimnih učenica i ne spada u HR gimnazijski prosjek. Zato je ne možeš uzimati kao mjerilo ni drugim gimnazijalacima, a osobito ne strukovnjacima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih to tumačila tako što je tvoja kći jedna od iznimnih učenica i ne spada u HR gimnazijski prosjek. Zato je ne možeš uzimati kao mjerilo ni drugim gimnazijalacima, a osobito ne strukovnjacima.
    Slažem se.

I dalje nakon godina pisanja, nije mi jasno kako razumne žene i dalje ne razumiju da maturanti iz MIOC-a čine manje od 1% generacijskih maturanata i da ako njima matematika/fizika nije teška, ne znači da je i drugima tako ...

Moja je nakon prijemnog iz medicine izjavila: niš` posebno ... Je, ali takvih je koliko?! Oni su se iz istoga razreda pošlihtali na prvim mjestima. Njima nije bilo teško i svaka im čast!

Za ostale tu su plaćene pripreme, samostalno pripremanje, instrukcije, padovi i jedva prolazne ocjene, trojke i četvorke, upisi na željene i neželjene fakultete, rad u Starbacksu i sl. I dobro je da je tako.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je jedna od rijetkih iz svog razreda (jezične gimnazije) koja se odlučila za prirodni fakultet.

I kao što djeca iz MIOC-a, V-gimnazije i ostalih prirodoslovnih škola kažu da im je matematika bila pljuga, ona to kaže za hrvatski i engleski.

Za matematiku kaže da je bilo premalo vremena (za nju), ali je iznimno zadovoljna ocjenom.Tim više što jezičari imaju matematiku 3 sata tjedno.

Najviše ju je iznenadila kemija koju je bolje riješila nego matematiku. S tim da je iz osnovne škole iz kemije bila tabularaza.
    Naučila ju je u srednjoj.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je jedna od rijetkih iz svog razreda (jezične gimnazije) koja se odlučila za prirodni fakultet.

I kao što djeca iz MIOC-a, V-gimnazije i ostalih prirodoslovnih škola kažu da im je matematika bila pljuga, ona to kaže za hrvatski i engleski.

Za matematiku kaže da je bilo premalo vremena (za nju), ali je iznimno zadovoljna ocjenom.Tim više što jezičari imaju matematiku 3 sata tjedno.

Najviše ju je iznenadila kemija koju je bolje riješila nego matematiku. S tim da je iz osnovne škole iz kemije bila tabularaza.
    Naučila ju je u srednjoj.
    Čestitam! Motivacija čini čuda...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •