Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    meni je takoder zao cure, te se nadam da ce naci svoj put, ali ove izjave za novine zaista pokazuju ozbiljn manjak socijalne inteligencije.
    tvrditi da njena profesorica (koja naravno isto moze biti subjektivna, te pozna ucenicu) naalzi esej izvrsnim, a ona je kao fenomenalan strucnjak, sigurno bolji od ispitivacke komisije... pa stvarno

afekt simo, afekt tamo, ipak moras razmisliti sto dajes u novine.
    naravno ako su je zakinuli za bodove, treba ih dobiti. to je meni potpuno jasno.

no davati ispit nekoj drugoj osobi sa imenom i prezimenom, te onda tvrditi da je ona kompetentnija, te time stavljati u pitanje integritet komisije koja je anonimna, to je stvarno no go.

ne postoji ni jedan test osim mc, koji bio bio potpuno objektivan. ali takva vrsta ispitivanja ima sto drugih mana...
    meni se cini dobrim da mnogi fakulteti daju u postotcima prednost vlastitom prijemnom ispitu, nad ocjenama mature.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    naravno ako su je zakinuli za bodove, treba ih dobiti. to je meni potpuno jasno.
    upravo se o tome i radi, ako je zakinuta, trebaju to ispraviti i gotovo, analiza njene socijalne inteligencije (kakva god da jest) je u ovom trenutku manje bitna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •