Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, niti znamo je li cura nepravedno zakinuta, niti znamo ima li intelektualne poteškoće
    Ma mora sigurno imati, pa išla je u "Prelog" da išta valja završila bi MIOC.
    Riskiram novu opomenu ali bljuje mi se iskreno od nekih na ovom forumu i njihovih dvostrukih mjerila.
    Od toga da se djeca koja halo, ZARAĐUJU nazivaju nerednicima pa do toga da se nekom djetetu osporava pisanje prigovora samo zato jer nije završilo Sveti MIOC.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma mora sigurno imati, pa išla je u "Prelog" da išta valja završila bi MIOC.
    Riskiram novu opomenu ali bljuje mi se iskreno od nekih na ovom forumu i njihovih dvostrukih mjerila.
    Od toga da se djeca koja halo, ZARAĐUJU nazivaju nerednicima pa do toga da se nekom djetetu osporava pisanje prigovora samo zato jer nije završilo Sveti MIOC.
    A što bi se mi roditelji djece iz mioca trebali ispričavati zbog dobrih rezultata koje su djeca postigla? Mislim, njihovi rezultati govore sami za sebe. Kome milo, kome krivo... Vidjet ćemo kako će iduće godine moj mlađi sin napisati maturu. Do sada nismo nikada dali ni kune za njegove instrukcije (ni kod starijega, do četvrtog razreda) a znam dosta ljudi iz mioca koji su godinama išli na instrukcije iz ovih i onih predmeta. To ovisi o puno stvari. Nisu više mala djeca. Zato me zasmetalo što se mama one djevojke iz Preloga naslikava po novinama.

mioc nije bez mana, ali nisu ni druge škole. Uostalom, djevojka koja je jedina imala 100% matematike i fizike dolazi iz splitske gimnazije, a ne iz mioca. Svaka joj čast.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Uostalom, djevojka koja je jedina imala 100% matematike i fizike dolazi iz splitske gimnazije, a ne iz mioca. Svaka joj čast.
    pala bi s ovim odgovorom maturu
    Posljednje uređivanje od larmama : 16.07.2019. at 11:33

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    A što bi se mi roditelji djece iz mioca trebali ispričavati zbog dobrih rezultata koje su djeca postigla? Mislim, njihovi rezultati govore sami za sebe.
    naravno da se ne trebate ispričavati i trebate biti ponosni na svoju djecu, ali ne kužim komentare na maturanticu iz Preloga
    apsolutno nitko od nas ne zna što je tu prava istina, je li uistinu zakinuta, ima li kakav problem
    što se tiče obraćanja novinarima, ne mislim da je to bila dobra ideja i vjerujem da to ne bih radila na njenom mjestu, ali svatko ima pravo činiti ono što misli da treba koliko nam se god činilo besmisleno

i opet, ne biste vjerovali kako se lako dogodi greška - je li problem zbrajati do 50? a upravo su krivo zbrojili mojoj maloj i time ju oštetili za nekoliko bodova

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da se ne trebate ispričavati i trebate biti ponosni na svoju djecu, ali ne kužim komentare na maturanticu iz Preloga
    apsolutno nitko od nas ne zna što je tu prava istina, je li uistinu zakinuta, ima li kakav problem
    što se tiče obraćanja novinarima, ne mislim da je to bila dobra ideja i vjerujem da to ne bih radila na njenom mjestu, ali svatko ima pravo činiti ono što misli da treba koliko nam se god činilo besmisleno

i opet, ne biste vjerovali kako se lako dogodi greška - je li problem zbrajati do 50? a upravo su krivo zbrojili mojoj maloj i time ju oštetili za nekoliko bodova
    Nisam uopće dovela u pitanje čin (koji je opravdan i tu nema spora) nego NAČIN - zar se u ovoj državi sve treba istjerivati putem medija? Od toga mi je zlo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •