-
Osoblje foruma
Ovo mi je danas upalo u oko, objavljeno je u fb komentarima jednog članka portala srednja.hr.
"Kada sam tek počela raditi u školi, bila sam mlada i nadobudna po svim pitanjima. Bilo mi je teško odmjeriti što od onoga, što sam naučila na fakultetu, treba prenijeti učenicima. Mislila sam da znam previše da bih predavala (samo) u srednjoj školi. A onda sam pokušala samostalno riješiti svoj prvi ispit državne mature iz HJ i shvatila da, unatoč pet godina zaista predanog studiranja, nisam bila u stanju imati 100%. Netko drugi možda jest, možda sam jednostavno premalo znala. Možda je bio problem i u tome što sam fakultet upisivala kada DM još nije bilo pa nisam imala nikakav osjećaj za nju. Jedno, svakako, znam: na fakultetu nas nisu naučili kako učenike pripremiti za DM, nisu nas naučili kako treba izgledati esej koji učenici trebaju napisati, a u nastavi sam vrlo brzo shvatila da, unatoč svem entuzijazmu i osobnom izboru gradiva kojem bih se htjela posvetiti, svoja predavanja moram prilagoditi, najviše što mogu, pripremi učenika za nju.
Na jednom od svojih prvih županijskih vijeća pitala sam, naivno i nadasve dobronamjerno, kako sve to gradivo obraditi s učenicima strukovnih usmjerenja koji HJ imaju samo tri sata tjedno. Odgovor je bio:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma