Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sva sreća da mogu mijenjati prioritete
    Ovaj dečko koji je sad odlučio na medicinu ići nije mislio prvotno na to nego na riziku
    Uostalom i moj kad je upisivao srednju zadnju noć je predložio prioritete i upao u 1. izbor
    Frendičina cura je cijelu godinu sanala o nečem drugom i isto u zadnji čas prebacila prioritete i upisala sasvim drugi faks
    Mog još uvijek pere njegov prvi izbor ,ali jučer je komentirao kak ih puno ide na njegov 2. izbor mada zna i ljude koji idu na njegov 1. ko zna jel bu promjenio prioritete i on.
    Znači moj na svima jako dobro kotira.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Sva sreća da mogu mijenjati prioritete
    Ovaj dečko koji je sad odlučio na medicinu ići nije mislio prvotno na to nego na riziku
    Uostalom i moj kad je upisivao srednju zadnju noć je predložio prioritete i upao u 1. izbor
    Frendičina cura je cijelu godinu sanala o nečem drugom i isto u zadnji čas prebacila prioritete i upisala sasvim drugi faks
    Mog još uvijek pere njegov prvi izbor ,ali jučer je komentirao kak ih puno ide na njegov 2. izbor mada zna i ljude koji idu na njegov 1. ko zna jel bu promjenio prioritete i on.
    Znači moj na svima jako dobro kotira.
    Ti si za sve pitala ali nam nisi rekla što je to prvi i drugi izbor tvog sina.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si za sve pitala ali nam nisi rekla što je to prvi i drugi izbor tvog sina.
    FSB
    Fer

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Čestitke svima! Žao mi je da počinju u koronsko vrijeme kad se puno energije gubi na tehnologije, umjesto na sadržaj. Trenutni brucoši su oštećena generacija. Ovi sad ako i krenu, vjerojatno će sve bolje funkcionirati.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke svima! Žao mi je da počinju u koronsko vrijeme kad se puno energije gubi na tehnologije, umjesto na sadržaj. Trenutni brucoši su oštećena generacija. Ovi sad ako i krenu, vjerojatno će sve bolje funkcionirati.
    Ma jesu vraga... Oni se iznenađujuće dobro snalaze, a okruženje nam je zapravo svima isto.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pretpostavljam da je FER dobro još i dobro rješenje. I fakulteti s malim brojem upisanih studenata.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •