Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A kad im se, u kojem razredu, otprilike iskristaliziralo što uopće žele studirati?
    (ne pitam one čija djeca su se upisala u gimnaziju s jasnom idejom fakulteta i budućeg zanimanja, jer mislim da su takvi ipak u manjini)

Moj je na pola 2. razreda, nema pojma što hoće, zna samo što neće i prilično je frustriran zbog toga (i zbog još ponečega). Razgovori s roditeljima su samo kontraproduktivni.
    Ne očekujem od njega nikakvu odluku u ovoj fazi, na kraju krajeva ni ja do pred kraj 3. razreda nisam znala što hoću. Ali me zanima kakvi su prosječni gimnazijalci, kad obično počinju izlaziti iz pubertetske malodušnosti i konkretizirati svoje planove?
    moje polaže maturu za koji mjesec, potpuno je promijenjeno mišljenje i ideja
    i sad je to dodatna frustracija ...
    u biti, nema pojma gdje bi i što bi pa je sad dio one grupe mladih koje se ja zgražam ... "menadžment" .... đizzzz odmah svi hoće biti menadžeri ...
    razlog: treba lova za život i neće cijeli život biti prosvjetar ... stvarno ne znam gdje sam pogriješila u odgoju ...
    možda da uputim u kakvu stranku pa da odmah osiguramo poziciju savjetnika uprave s 25 godina ... može HAC ili bilo što
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 05.01.2021. at 13:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •