Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ipak mislim da je teže otić od roditelja tipa iz Zagreba u Zagreb, iako znam i takvih slučajeva, nego npr. u Rijeku , Osijek ili Split.

Ja sam bila užasno zavidna svojim frendovima s caksa koji su u Zagreb došli studirat a ne ja koja sam živjela sa starcima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ipak mislim da je teže otić od roditelja tipa iz Zagreba u Zagreb, iako znam i takvih slučajeva, nego npr. u Rijeku , Osijek ili Split.

Ja sam bila užasno zavidna svojim frendovima s caksa koji su u Zagreb došli studirat a ne ja koja sam živjela sa starcima
    Eh, sjećam se kolege iz studentskih dana koji je isto mislio da smo mi provincijalci sretnici... Rekao je to više puta, u stilu da nas nitko ne pita kamo idemo i kad se vraćamo... Jednom mi je dokuferilo, pa sam mu rekla da nas isto tako nitko ne pita imamo li kaj za jesti, imamo li para, imamo li kakvih briga i problema... Nitko te ništa ne pita. Brzo shvati čovjek da to ima više nedostataka nego prednosti.

S druge strane, mi koji smo došli u Zagreb iz drugih gradova brzo smo se naučili snalaziti i kasnije to stvarno bude prednost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •