Sorry,sad sam ponovno pročitala tvoj prvi post i vidim da ne piše pedijatrica već alergologica.
Što se tiče GER-a,moja kći ga je imala do 3 i pol godine i mogu ti reći da smo prošli takav užas u te tri godine da to ne bi poželjela nikome.I moja kći je imala učestale bronhitise,pa i jednu upalu pluća i to sve zbog udisanja povraćenog sadržaja,ali ona je imala bronhitis barem jednom mjesečno,pa i češće,tak da tri bronhitisa nisu znak da se odmah radi o GER-u,također pretragama krvi na postojanje kiseline i količine kisika u krvi se sa sigurnošću može dijagnosticirati GER.Naša kći je i zaostajala u razvoju,odnosno na težini jedno vrijeme uopće nije dobivala,samo je u dužinu rasla.Sreća da nije došlo do nekakvih oštećenja na organima,zubima,kostima...
Noćima nisam spavala od straha da se ne zaguši,ak u snu povrati,a povraćala je stalno

Joj kad se samo sjetim kako se mučila
Što se tiče prick testova,oni ti mogu biti lažno pozitivni kao i lažno negativni kod djece sve do 5 godina starosti.I mojem nećaku se u najmlađoj dobi pokazala alergija na jaje,da bi u međuvremenu nestala i on najnormalnije sada jede i podnosi jaja.
I na kraju se i ja priklanjam mišljenju da bi nervoza mogla potjecati od nicanja zubića,osobito ako niču očnjaci i to svi zajedno što se nama dogodilo,tri sata temperatura koja je sama bez skidanja nestala :? i nakon toga skužim da su sva 4 očnjaka probila van,čak mi je i pedijatrica rekla da je to sigurno od zuba.