Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kako izbijeliti robicu?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kako izbijeliti robicu?

cekamo drugu bebu i imam puno bijele robice koja je dobro uscuvana ali nije vise onako super bijela. htjela bih to malo osvjeziti pa me zanima kako se to radi. buduci da se radi o djecjoj robici (i nesto platnenih pelena) mislim da varikina ne dolazi u obzir? a ocat, kakav omjer? ili ima neko neskodljivo sredstvo za kupiti?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imaš u DMu prašak za izbljeljivanje. kakav je sastav stvarno ne znam, ali možeš nakon korištenja veš još nekoliko puta isprati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako imas mogucnost, stavi robicu na jedno duze suncanje.

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je na suncu bijela roba pozutjela :?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ako imas mogucnost, stavi robicu na jedno duze suncanje.
    znam da je ovo najbolje i naprirodnije...prosle godine na moru platenene pelene, oprane na ruke, osusene na suncu, milina...ali u biti u zagrebu nemam takvu mogusnost pa cu isporbati ovo sredstvo iz dm-a. hvala

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to ti je samo optičko bjelilo. mene nije mučila savršena bjelina. kakve veze ima da li je pelena savršeno bijela - ili obično bijela ? :?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma ne radi se samo o pelenama. ima odjelca i robice koju sam npr. nekad oprala sa nekim stvarima koje nisu bas potpuno bijele nego roza, bez, svjetloplave, pa su pustile malo boju. nisam stvarno opsjednuta bjelinom, samo bih ipak htjela da izgleda cisto. mislim ne izgleda to prljavo ali kad recimo usporedim sa novom bijelom dekicom, onda bas ne izgleda cisto.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja koristim Vanish white, mislim da je roba koja je već bila siva opet pobijelila.

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni je Denk mit odličan(taj je iz Dm-a i vrlo jeftin) ali učinak mu je još bolji na suncu.Moja je majka oprala svu moju robicu kad bijah beba, nakon 32 g. u Vanishu i nevjerovatno da je iz žute postala bijela ali ne štedi Vanisha.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi koristimo Vanish Oxy i za bijeli i ako slučajno nešto pofarbam.
    Dok npr. moja mama unatoć postojanju svakojakih pomagala na tržištu još uvijek za savršenu bjelinu koristi sodubikarbonu

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

...a kako oprati flekove (bijele) od deodoranta?!? Pola majci mi se unistilo, ne znam vise koji deo da koristim... :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa
    ...a kako oprati flekove (bijele) od deodoranta?!? Pola majci mi se unistilo, ne znam vise koji deo da koristim... :/
    Nije uvijek upalilo, ali neke od fleka su kapitulirale nakon što sam ih natrljala sa Opal-pastom i ručno istrljala-ono tkaninu o tkaninu. Nažalost ne sve :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •