-
Christine, oko svih nejasnoca se moze porazgovarati na intervjuu na kojeg su pozvani svi prijavljeni a koji se obavi u vrticu sa strucnim timom prije objave rezultata. Meni je to bila prilika za poragovarat oko svih nedoumica vezanih uz vrtic.
Sto se pravilnika tice - nisam nasla vremena citati ga, ali ovo pisem iz iskustva - kad smo starijeg sina prijavljivali stavila sam pod B jedan takav vrtic u centru koji mi je pored zgrade gdje radim. To mi je bila B varijanta u slucaju da nije upao u kvartovski. Prije prijava sam otisla do tajnistva vrtica gdje mi je receno da moze biti primljen ukoliko navedemo razlog (blizina radnog mjesta roditelja) ali da prednost imaju djeca koja su iz kvarta. Jasno su mi rekli da moze upasti samo ako bude mjesta. Srecom, upao je u kvartovski pa nam ta opcija nije trebala.
Jelka - kakvo ce ove godine biti stanje sa nasim vrticima u kvartu ne znam, ali neupisanih je bilo i prosle godine, narocito za jaslicke skupine (makar su mislili da nece, jer se otvorila Kajzerica).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma