Stranica 17 od 23 PrviPrvi ... 71516171819 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 1125

Tema: Odbrojavanje 3/17 by Giovi

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Dominikslatki ajdeeee javljaj nam!!! Joj baš sam nestrpljiva.

FLower dobrodošla. Otiđi čim prije

Ja prijavljujem oooobilan vodeni iscjedak. I jučer predvečer i jutros.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja neću od čokolade :/ Al ako ima od dimljene šunke npr. e to bih kupila!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dominik ~~~. FLower, dobrodošla i brzo nam ošla sa II.
    November, dobar znak .
    Jučer navečer počeli grčevi, užas jedan. Najprije sam imala neki kratki žareći kao da me netko uštipnuo u maternicu, a nakon sat-dva su počeli predmenstrualni, ali više sa strane. Bole me križa s lijeve strane i jajnik s te strane. Mislila sam možda da je ovulacija i da sam fulala O pa sam pišnula jednog LH i pojavila se samo kontrolna crta tako da nije. Da skratim, 7 DPO bolovi i grčevi na lijevoj strani križa koji se spuštaju prema naprijed po zdjelici do lijevog kuka (kao blagi išijas), curi mi nos tu i tamo, opet nesanica, puno bijelog iscjetka (kao losion) bez mirisa. Cice nula bodova.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Cure, hvala na dobrodošlici!!

Ja sam inače danas 24.dc pa me možete staviti na listu.

Nemam pojma kad je točno bila ovulacija, jer ovaj mjesec baš nisam pratila, ali zato imam hrpu izmišljenih simptoma kao i svaki mjesec

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Lista stiže, ali tek kada se Dominikslatki javi.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Flowerburn dobrodošla! Bit će ti lakši dani uz ovu ekipicu ovdje , vjeruj mi!

Nisam još pisnula, još sam u krevetu, ne smijem se pomaknut jer će se beban odmah probudit za mnom pa nek spava da imam još malo mira. Al mislim da će bit plus. Osjetim, i ta sjena jučer...samo sto ne mogu vjerovat ako je da je od prve uspjelo, ne mogu!!! Uz toliko dojenja, bozeeee dragi svašta. Ja se spremala na godinu dana pokušavanja minimalno.
    Al ok, pričekajmo test.

I sad mi lagano kreće dobro poznati strah, prvo od spontanog pa od trudnoće općenito. Prvu sam provela 24h u krevetu , a sad ipak to neće bit izvedivo, ali sve u Božje ruke. Htjeli smo malu razliku..

Tocekice pa super da ima normalan okus bas mi to onda treba :D

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Lista stiže, ali tek kada se Dominikslatki javi.
    Stavi ti draga slobodno listu, moguće da se javim i kasnije ne znam kad ću do moba..
    Lako ju sutra ukrasiš

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Uz toliko dojenja, bozeeee dragi svašta. Ja se spremala na godinu dana pokušavanja minimalno.
    Al ok, pričekajmo test.
    Htjeli smo malu razliku..
    Tako sam i ja htjela malu razliku, i čim sam mogla nakon CR sam se bacila na posao i računala sam barem godinu dana jer sam dojila i odmah sam ostala T (a prvog sam dobila tek u 9 ciklusu). Moji su razlike 20 mjeseci.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lista za: 31.05.2017.

(ne)čekalice:
    Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~45.dc
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~30.dc

Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc

Odbrojavalice:
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nema crte kao da vidim sjenku, Al umišljam vj. Trebalo bi bit vidljivo na ovaj dc.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Dominikslatki - mozda je bila kasnija ovulacija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nemam pojma stvarno, ma ljuta sam sama na sebe sto sam uopće išla Radit test, prije sam imala pravilo 40. Dana a vidi me sad na 30.!!!
    Ništa neću vise pisat ako ne dobijem do petka idem u petak vadit betu pa ću znat.

Od simptoma imam, mučninu, umor i zatezanje i probadanje dole, a možda i umišljam hahahahahahah

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Dominik, možda je kako Mona kaže ovulacija bila kasnije, a testovi su različite osjetljivosti. I sjena je crtica. Imaš li sliku pa da ti mi pomognemo u virkanju?

Flower, dobrodošla!

Počele su nuspojave metformina od kada sam prešla na 3 tablete. Ne mogu jesti jer mi je zlo, a zlo mi je jer ništa ne jedem. Uz to povraćam svaku večer i danas mi se pojačalo krvarenje od histeroskopije. Taman sam mislila da će danas prestati. Još imam i ispit večeras. Knjiga stoji otvorena, a je bih samo u krevet...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Dominik- gle ako vidis sjenu mozda je jos rano, koji test si radila?

Munkica - jao taj metformin, točno znam kako ti je, ja sam ga prošle godine na ljetovanju uzela, uplatili hotel i 3 obroka a nisam mogla ni jesti ni nista nego sam ležala u sobi i povremeno povraćala. Uništio mi je ljetovanje!! Nadam se da ces se brzo naviknuti, ja sam pila dvije dnevno, i kroz mjesec i pol sam bila ok. Ali ja sam počela odmah sa dvije....

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Joj Munkice suosjećam! Bas je gadno..

Radila sam iz dm-a onaj najjeftiniji first sign , a jučer neki iz ljekarne ne znam koji nisam zapamtila od šoka.

Mogu stavit sliku Al ne smije se sta ne ono Copy paste? A ono drugo ne znam..

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, cure!

MM me pitao hocu li biti kilava cijelo ljeto? Nadam se da ce proci za koji tjedan...

Dominik, sliku bi trebala uploadati na neki servis za slike (npr. photobucket, ali siguno ima još nekih) i onda iskopiraš url slike (iliti link na sliku) i stisneš 3. ikonicu od kraja tu na forumu (Insert image) i kopiras url slike. I voila

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ajme ne znam ja to stavit, probala sad i nemam živaca vise..

Uglavnom, kad usporedim slike onaj od jučer je jača sjena nego danas ovaj na 1. Urin.
    Dva različita testa, ne znam koje osjetljivosti su..
    Neću se vise zamarat. M nema i to je za sad meni u korist :p , neću pare vise trošiti na testove nego u petak idem betu izvadit i sta bude bude.
    Jel mogu ic betu vadit na 32.dc? Mislim da da, zadnji put sam na 40...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Dominik - mozes vadit betu vec i sutra, meni je bila pozitivna par dana od implantacije. Ako se nesto primilo beta kroz dan dva to vec pokaze.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pozdrav! Dug dan na poslu. Idem čitati što ima novog i nadam se lijepim vijestima od dominikslatki!

FlowerBurn, dobrodošla!

Giovi, kako si ti?

Da skratim, 7 DPO bolovi i grčevi na lijevoj strani križa koji se spuštaju prema naprijed po zdjelici do lijevog kuka (kao blagi išijas), curi mi nos tu i tamo, opet nesanica, puno bijelog iscjetka (kao losion) bez mirisa. Cice nula bodova.
    Meni se ta išijas bol javila na 7, 8tt tako da sam s 14tt završila nepokretna na nekoliko dana. Sve s kupa, tocekica, zvuči dobro.

Uz toliko dojenja, bozeeee dragi svašta. Ja se spremala na godinu dana pokušavanja minimalno.
    Al ok, pričekajmo test. Htjeli smo malu razliku..
    Tako sam i ja htjela malu razliku, i čim sam mogla nakon CR sam se bacila na posao i računala sam barem godinu dana jer sam dojila i odmah sam ostala T (a prvog sam dobila tek u 9 ciklusu). Moji su razlike 20 mjeseci.
    Tako smo i mi htjeli malu razliku, ali smo ipak prekasno krenuli da bi ispala mala razlika. Sad sam već relativno ok s tim. Zapravo nemam ja tu više što ni učiniti

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nema crte kao da vidim sjenku, Al umišljam vj. Trebalo bi bit vidljivo na ovaj dc.
    Neeeee Jel to one neke kineze koristiš ili ove iz ljekarne?

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Počele su nuspojave metformina od kada sam prešla na 3 tablete. Ne mogu jesti jer mi je zlo, a zlo mi je jer ništa ne jedem. Uz to povraćam svaku večer i danas mi se pojačalo krvarenje od histeroskopije. Taman sam mislila da će danas prestati. Još imam i ispit večeras. Knjiga stoji otvorena, a je bih samo u krevet...
    Uf, ovo ne zvuči nimalo ugodno. Sretno večeras!!!

Ds, sad vidim da si napisala koji si koristila. Kako čitam, tako pišem.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Da onaj iz dm-a, ma neću se opterećivat (mos mislit :D )
    Ako stignem sutra ili prekosutra vadit betu ću tako vidjet a ako ne , za vikend cu pisnut još jedan i to bi trebalo bit to, ako naravno ne dobijem u međuvremenu .
    Možda je (nedaj Boze) biokemijska pa mi se očitalo na testu ..

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A za razliku.. ma bez veze si zadajemo neke razlike a kad pogledaš tako je nebitno, uvijek se dobro slažu ako je obitelj složna i normalna, pa bila razlika godinu , 5 ili 10, isto je ..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni upravo digli zivce, moji s malom razlikom su se posvadjali 5 x u 1 sat

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, Sarasvati U jednom trenu sam mislila da nema šanse da odem na test, ali nekako sam se odvukla jer je ovo bio finalni pa ga ne mogu nadoknaditi. Na kraju je bilo skroz ok.

Dominik, duugo je još do petka Držim fige za crtu debelu!

Odoh se grčiti na kauč..

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A za razliku.. ma bez veze si zadajemo neke razlike a kad pogledaš tako je nebitno, uvijek se dobro slažu ako je obitelj složna i normalna, pa bila razlika godinu , 5 ili 10, isto je ..
    Nije bas isto, ali tako je. Nema natrag, a zasad ni napred :D

Tocekica, ti bas imas veliku djecu. Ti si mlada mama?

Munkice, drago mi!

Meni se tek sad kasno navecer pojavila crta na trakicama. Gotovo da je uopce nije bilo sve ove dane i ne mogu razabrati jel bi to bio peak. Ujutro ispočetka. Zabavna neka igra. :martini:

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja imam dosta mlađeg brata, slažemo se, ali kad je on bio beba, ja sam pomagala oko njega, nije da smo se zajedno mogli ravnopravno igrati.
    Uh, nekako mi lakse kad uopce ne krenem u analizu.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Tocekica, ti bas imas veliku djecu. Ti si mlada mama?
    Decko mi ima 8, a cura ce za mjecec dana 7. I ko macka i mis su. Pa nisam baš mlada mama bila, imala sam 26 i 28 kad sam ih rodila.
    Ja imam dosta mlađeg brata, slažemo se, ali kad je on bio beba, ja sam pomagala oko njega, nije da smo se zajedno mogli ravnopravno igrati.
    Uh, nekako mi lakse kad uopce ne krenem u analizu.
    Ja imam 5god starijeg brata i cujem ga tu i tamo, osim na ob okupljanju ne družimo se. Sa sestrom koja je mladja 5 min sam se vidjala svakodnevno dok je tu zivjela, sad se redovito gledamo na viberu.
    Posljednje uređivanje od tocekica : 01.06.2017. at 06:45

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni se tek sad kasno navecer pojavila crta na trakicama. Gotovo da je uopce nije bilo sve ove dane i ne mogu razabrati jel bi to bio peak. Ujutro ispočetka. Zabavna neka igra. :martini:
    Ako je ista ili jaca od kontrolne to je to. Trk u akciju.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

U mom slučaju razlika nema nikakve veze 10g i 2 g , nerazdvojni smo, ne možemo jedan bez drugog , ako se ne vidimo se čujemo svaki dan. Uvijek smo se dobro slagali, i bili ujedinjeni protiv staraca jedan za sve hahahh

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Dobro jutro cure!

Ja prijavljujem nekakvu križobolju jučer navečer što je novi simptom ovaj mjesec (ali mislim da je to zato što sam napravila propuh sinoć u stanu dok je padala kiša), inače najnormalniji pms kao i inače grudi me bole već desetak dana, i s vremena na vrijeme me nešto bolucka trbuh (ali to je obično reakcija mog mioma na progesteron). Danas sam negdje 8 dpo do 11 dpo, nisam sigurna, pokušavam ne razmišljati previše o tome (ne znam koliko sam uspješna).

Inače, moj braco i ja smo razlika 18 mjeseci, i iako smo odgajani skoro ko blizanci, i nismo baš nešto previše povezani. Studirali smo i sad živimo u različitim gradovima, i vidimo se samo na obiteljskim okupljanjima i slično. Meni je nekad žao, ali opet, u trenucima kad se čujemo i trebamo jedno drugome pomoći, uvijek smo podrška jedno drugome

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo, 8 dpo sam se napokon naspavala. Išla sam spavati oko 22.30 i mogla bih opet malo odspavati. Grčevi su se smanjili ali još uvijek osjećam jajnik, i naravno imam zatvor. Još uvijek mi curi nos, ali i mm je počeo tak da je to neka viroza. Nemam više glavobolje i cice 0 bodova.
    Posljednje uređivanje od tocekica : 01.06.2017. at 10:19

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Flower, ti ja smo negdje isti dpo...mene grudi ne bole ovaj put(inače me znaju u PMS-u jako smetati). Ma sve simptome koje sam nabrojala imam i inače u PMS-u.( Sada sve pratim jer sam ovaj ciklus koristila trakice, mjerila bazalnu dok mi ff nije pokazao O i koristila lubrikant koji pomaže spermijima .)

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lista za: 1.06.2017.

(ne)čekalice:
    Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~46.dc
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~31.dc

Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc

FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hoj!

Imam ja i sestru, četiri godine stariju. S njom sam pak što dalje živi to bliža :D Živjele smo jedno vrijeme zajedno pa odvojeno pa se odselila preko bare i sad se posjećujemo. A razlika četiri godine bi bila između moje djece da ostanem trudna sad. Baš sad.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Flower, ti ja smo negdje isti dpo...mene grudi ne bole ovaj put(inače me znaju u PMS-u jako smetati). Ma sve simptome koje sam nabrojala imam i inače u PMS-u.( Sada sve pratim jer sam ovaj ciklus koristila trakice, mjerila bazalnu dok mi ff nije pokazao O i koristila lubrikant koji pomaže spermijima .)
    dpo buddies

iako ja baš nisam skroz sigurna ovaj mjesec kad sam točno ovulirala. Par mjeseci sma pratila LH trakicama i mjerila temperaturu, i onda sam postala malo opsesivna oko svega toga i previše analizirala bbt grafove, pa sam uzela pauzu od praćenja da sačuvam psihičko zdravlje...

Inače sam primjetila da mi dan nakon ovulacije grudi počnu boljeti, i bole sve do 2-3 dana menstruacije, tako da se tenutno ravnam po tome. Ovaj mjesec su krenule luđački boljeti već 15. dc, i toliko su natekute da sam morala ići kupovati nove mekše i veće grudnjake...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni moja seka baš jako fali . Ja ću ako baš sada ostanem T imati razliku od 7.5 i 9 godina...uh, moram odmah na 4.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Joj ma bez veze se opterećujemo!! Sve su to lijepe brojke!!
    Tocekice super će ti bit kad 3. Dođe !

Ja od simptoma: neki bolovi zatezujuci dole, probode s vremena na vrijeme, tu i tamo koji menstrualni grč, iscjedak ujutro samo i to žućkast, mučnina ujutro, umor.
    Ako sad nisam trudna nešto dole ne valja definitivno, osjećam se kao balon koji će se raspuknut.

Neću stići krv ići vadit ni sutra
    Mislim da ću pisnut test opet za vikend a do tad se ponašam najnormalnije iščekujući M.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Treće dijete bit će beba cijele obitelji!

Ti i ja smo vršnjakinje

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

DS, opis stvarno zvuči obećavajuće :fingerscrossed:

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure, svima. Nekako sam sigurna da cemo ovaj mjesec imati i vise od 1 II ( racunam i cure koje sluzbeno nisu s nama, ali su s srcem ). Cujemo se sutra s jos lijepih simptoma ( a ima ih).
    Molila bih da sutra neko drugi sastavi listu, ja cu biti na nastavi cijeli dan.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Flower, dobrodošla!

evo ja čitam vec pol sata zaostatke, i necu dijeliti svoje misljene jer je sve vec receno.

inace ja sam pokrila ovulaciju po starom ciklusu ono 32dana, a sad pokrivam opet ako slucajno M produzi do 40......

zenske drzim vam fige ovaj ciklus, ali evo ima nas dodta u ljubicicama...neka vam je sretnooooooo

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Pozdrav svima
    I ja sam iščitavala zaostatke, pa mi nekako bezveze da komentiram nešto što se već raspravilo odavno...
    Nikako me nema jer mi mala u zadnje vrijeme užasno kasno ide spavati i toliko sam krepana zbog toga da sve slobodno vrijeme prespavam. Trebam poslati prijavu na neki natječaj, vučem se do zadnjeg dana jer sam pretroma. Godišnjica mature u subotu, plaćam sutra (opet zadnji dan) jer mi je lijeno do banke po sunjari a krepao mi mob s internet bankarstvom. I tako
    Ja ću se testirati u ponedjeljak s obzirom na cikluse od 35 dana, a tad mi je točno dva tjedna od kad sam (možda) ostala trudna. Simptoma nema, ako ne računam umor. Koji je s obzirom na 30 stupnjeva i dijete koje skače od jutra do mraka možda tu s nekim desetim razlogom, a ne trudnoćom.
    Dominikslatki, držim fige da bude plus!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Puno ljubičica!!

Ja sam upravo završila s poslom. Vrijeme je potrpati se spavati. Ja mogu staviti listu iza 15, do tad sam na poslu. Tko ima može ranije, neka najavi

Svima laku noć!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hej, 9 dpo opet sam lose spavala, napuhnuta sam ko balon, imam gusti ljigav iscjedan, i nocas sam imala grceve, sada me bole ledja. Cice su mi se povecale, ali me ne bole.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I ti zvučiš dobro!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mislim da sam te simptome imala i prije u svakom ili skoro svakom ciklusu samo nisam obraćala pažnju.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sarasvati, kako tvoje LH trakice, jesi li uhvatila peak?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

♥ lista za: 02.06.2017.♥

(ne)čekalice:
    Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~47.dc
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~32.dc
    Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice:
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    Posljednje uređivanje od Munkica : 02.06.2017. at 10:48

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo, imala sam vremena pa sam stavila novu listu prije nego ju napustim.
    Nadam se da nisam nigdje fulala

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Munkice lista je odlična i vrčo čitljiva, pohvale za trud...sjedi 5

ja cu vam samo servirati kavu-čaj podnevni,. meni je prijeko potreban da istjeram ovaj umor sto me tlaci vec danima.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •