Stranica 21 od 23 PrviPrvi ... 111920212223 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1125

Tema: Odbrojavanje 3/17 by Giovi

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja imam opet temperaturu. Treća u tri mjeseca. Jednom mjesecno. Vrijeme je i za te pretrage.

Evo me u ljubicicama!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure hvala svima.

Odlučili smo pauzirati preko ljeta (čitaj - raditi doma!), uz kozumaciju hrpe vitamina, tjelovježbu, zdravu prehranu, uživanje i tako. U 9.mjesecu ćemo vjerojatno u novi postupak.
    S tim da, ako uspijem uloviti svoju gin u 8.mj, želimo probati jedan ciklus klomići + ciljani.

Smijem li onda, kad mi dođe M, opet na listu?

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Of kors da nam se opet pridružiš!

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Jutro, cure!

November, tek sad čitam, žao mi je! Želim ti ugodno, opuštajuće i plodonosno ljeto!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

November, kad se odmorite, sigurno će biti lakše, a onda možemo zajedno odbrojavati na nekoj drugoj temi

Sarasvati, imaš li visoku temperaturu? Da nije vezana uz drugi dio ciklusa i implantaciju, ljubičice?

Sinoć sam primijetila malo krvi i mislila da je opet prerano krenulo, a jutros nema ničega. Valjda se sve poremetilo od ovih tableta za šećer.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

lista za: 12.06.2017.

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~42.dc ll
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice:
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo i liste za danas.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

pozdrav curke, evo mene da vam kavicu caj skuham ...
    nema me nestignem...
    čitala sam zaostake, NOVEMBAR prvo sam se dobro razveselila, a u daljnjem razvoju sam se rastuziLA-ŽAO MI JE a povratak na listu je 1.stvar poslje bolja od trudnoce..hehehhe
    munkica lista je odlicna...
    DOMINIKSLATKI ja ču ovdje ČESTITATI posto osjecam da sam nesto propustila a vidim dvije crtice...
    sarasavati temp. moze biti svašta....

za vikend sam se opustila s malo vinčeka i kumom..tako da...idemo u nove pobjede....

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala drage jedva čekam da stigne M i da se ubacim opet tu!

Pitanjce, da li neka može nešto naručiti s iherba? Većinu vitamina i dodataka sam nabavila s kojima mislimo se zabavljati, ali mi treba još nešto baš za mene što je kod nas brutalno skupo a tamo jeftino...Pa ako neka može nek se javi u inbox da se dogovorimo! Hvala

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

November mozes naruciti bez problema i platiti Maestro karticom tekuceg racuna ili paypalom.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, samo uzmi u obzir da se plaća PDV na robu ako je račun veći od 22 E (u kunskoj protuvrijednosti) i carina ako je veći od 150 E
    Posljednje uređivanje od tocekica : 12.06.2017. at 15:31

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

isparav: račun veći ili jednaki od 22 ili 150 E . Cure, ja sam cijeli dan bila na čuvanju ispita...mala mi je jučer ozlijedila skočni zglob na klackalici tak da sam sva...nismo išli slikati jer je rekla da je ne boli jako (više se razderala).
    Posljednje uređivanje od tocekica : 12.06.2017. at 15:40

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Racun ne smije biti veci od 160 kn. Ako imas vecu narudzbu uzmi dpd opciju koja je nesto skuplja, ali neces platiti niti lipe vise od toga. Onda ti nece nista naknadno obracunavati.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Tocekice zao mi je radi male. Nadam se da ce brzo proci i da nije nista ozbiljno.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jutro, kavica . Maloj noga OK. Lista stiže oko 10.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Sarasvati, imaš li visoku temperaturu? Da nije vezana uz drugi dio ciklusa i implantaciju, ljubičice?

Sinoć sam primijetila malo krvi i mislila da je opet prerano krenulo, a jutros nema ničega. Valjda se sve poremetilo od ovih tableta za šećer.
    Da vidimo, sinoć ti je bio cca 8-12 DPO...krasno vrijeme da imaš implantacijsko krvarenje . I sama si rekla za slučaj da je par išao u postupak, ali baš pred sam postupak su ostvarili T. Ajde za 2 dana ti pišni jednog (3-4 dana od krvarenja).
    Posljednje uređivanje od tocekica : 13.06.2017. at 08:41

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ma palo je i meni to na pamet. Srećom nemam više jeftinih kineskih testova pa ne mogu doći u napast. Danas nema krvarenja na prvi pogled, ali kad malo pročačkam pojavi se smeđi iscjedak.
    Ipak mislim da je to početak M. Ako ne procurim do ponedjeljka, skoknut ću po test.

Sutra ionako imam rendez-vous s doktoricom pa ju mogu priupitati.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Jutro cure, hvala za kavu

Ja sam juler bila kod endokrinologa...prvo što me pitao kad je pogledao moje nalaze je "jeste li spremni za postupak?" na što sma ja odgovorila "ne znam". Super mi je bilo kako je reagirao na to, odnosno rekao mi je da je to legitiman odgovor, i da ne moram još uvijek znati

On tvrdi da je moja dijagnoza definitivno pcos, iako nemam problema niti sa kožom, težinom ili dlakavošću, ali hormonska slika upućuje na to. Dao mi je i najmanju dozu Euthyroxa, da smanjim TSH (iako nije iznad granice, ali u zadnje 4 godine rijetko kad je ispod 3). Poslao me i na daljnje pretrage glukoze i inzulina, jer inzulinska rezistencija često ide uz pcos. Također tu je i početni stadij autoimune bolesti štitnjače, zbog antijela koja su trenutno lagano povišena.

Međutim, ono što on tvrdi, a i ja se slažem s njime, sve to može i ne mora utjecati na moju nemogućnost zatrudnjivanja...

Ja sam inače veliki štreber po pitanju vježbanja i prehrane, u zadnjih par godina sam izbacila iz prehrane hrpu stvari koje sam primjetila da me napuhuju (mlijeko, kruh, tjestenina, krumpir, riža...), tako da vrlo vjerojatno nesvjesno sve to držim pod kontrolom, odnosno, situacija bi mogla biti i gora.

Ja ću se sljedeća dva tjedna odmoriti, odnosno MM i ja idemo na godišnji, malo ćemo putovati. A onda kad se vratim vidjet ću što dalje.

Grozno mi je to reći, ali moram priznati da mi je želja za bebačem sve manja u zadnjih par tjedana...

MM i ja smo počeli intenzivno razmišljati o preseljenju, oboje smo došli do "zida" što se tiče karijera u Hrvatskoj, i trebamo neku promjenu, i nekako nas veseli pomisao da se maknemo, prvenstveno od ljudi s kojima svaki dan surađujemo. To je sve tek ideja, možda ne bude ništa, ali počeli smo istraživati kud bi mogli, možda otići barem na godinu-dvije...

Sorry za dugi post ovako rano ujutro

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Flower, slično je bilo kod mene osim što je meni štitinjača ok. Imam PCOS i nikakvih ostalih simptoma. Čak su mi i M bile prije ovih svih hormona normalne. Meni su prije mjesec dana dijagnosticirali inzulinsku rezistenciju. Kao i ti, ne pijem mlijeko, kruh jedem rijetko, tjesteninu kad jedem radim svoju, znači ni to baš nije često. Jedino nikako da se zaozbiljno prihvatim vježbanja Imala sam plan početi udarnički prije mjesec dana, ali su me satrale ove tablete za šećer...

Meni je laknulo kad smo prebacili IVF za poslije godišnjeg. Prvo smo ga mislili ugurati prije, ali sad već vidim mnoge prednosti. Ronjenje, vino, gradnja suhozida... Baš mislim da ću se lijepo ispuhati

Mi smo se isto preselili prije 3 godine (meni se čini da je par mjeseci) i možda nije baš lijepo reći, ali taman mi bude dosta Hrvatske kada je godišnji gotov... Ali to sam ja. Mogla bih živjeti bilo gdje dok god nam je dobro. Kad prestane biti dobro, opet ćemo se odseliti.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lista za: 13.06.2017.

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~43.dc ll
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~30.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Munkica, meni je do sada pisalo da si jedan DC manje od Marle i KreMar pa sam zato tako stavila (na jučerašnjoj listi si bila isti DC kao i one). Napiši koji ti je danas DC tako da znam za sutra točno

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

25. dc. Bilo je krivo od početka, ali nije da će me taj jedan dan spasiti

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pozdrav!
    Dosta sam dugo bila na poslu što mi nikako nije sjelo uz temperaturu koja je tijekom jutra ipak nestala. Danas sam ok, bar što se temperature tiče.

Imala sam do 38, tak da mi se čini da otpada implantacijska. Ovaj ciklus mi je O bila 15-16dc takda se već trebalo spojiti ako se mislilo
    Neobično je što mi je to treća temperatura u tri mjeseca.

Tocekica, kako je cura?

Upravo sam pročitala da je ok

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Da vidimo, sinoć ti je bio cca 8-12 DPO...krasno vrijeme da imaš implantacijsko krvarenje . I sama si rekla za slučaj da je par išao u postupak, ali baš pred sam postupak su ostvarili T. Ajde za 2 dana ti pišni jednog (3-4 dana od krvarenja).
    Ovo zvuči dobro!!

Što se tiče preseljenja...volim sve one koji donose te odluke i odlaze kad osjete potrebu, iako sam ja ona koja za sebe misli da će uvijek ostati ovdje.

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dobro jutro Kod mene nistan novo...
    I ja sam ista po pitanju preseljenja, ne znam sto bih negdje dalje. Imam glupu struku s kojom ne znam gdje bih dalje nasla posao, osim kad bih se time znanstveno bavila. A ne da mi se.

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Pozdrav svima!
    November, žao mi je

Meni bi svaki čas trebala krenuti menstruacija. Jedva čekam jer ću u ovom ciklusu provjeriti hormone i valjda znati što dalje.

Ipak, kao i svaki mjesec u zadnjih godinu ipo nadam se da će me vještica zaobići barem sljedećih 9 mjeseci :D

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

FlowerBurn tako se i ja nekad osjecam, po pitanju bebaca...malo sam luda od zelje, pa poludim od cekanja pa onda imam osjecaj da vise nezelim...ali tu sam ipak zelim i dalje
    sto se tice preseljenja ja mislim da se nikad nebi mogla odseliti iz hrvatske....to neako nemogu ni objasnit ni zamislit...jednostavno mene srce stegne kad se sjetim mogucnosti...

a sad nebitne stvari...mislim da mi je Ovulacijski dani poceli jucer, danas...nekak imam ludu zelju za keksom,i ko da sam jucer vidjela da se nesto rasteze...hmm .... mozda je preranbo i umisljam a mozda i nije......
    vjerojatno moze biti svasta ...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Vlattka prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro Kod mene nistan novo...
    I ja sam ista po pitanju preseljenja, ne znam sto bih negdje dalje. Imam glupu struku s kojom ne znam gdje bih dalje nasla posao, osim kad bih se time znanstveno bavila. A ne da mi se.

Niti meni. Neznam što mi je bilo kad sam pod a) upisala faks, b)ostala na faksu u znanosti ...c) i najvažnije, nisam ranije imala 3 klinca

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja sam radila u znanosti i kad sam doktorirala i ugovor mi je istekao sam jednostavno zaključila da nisam sigurna da ja to stvarno želim. Raditi 10+ sati svaki dan, često vikendima i praznicima, konstantan stres. Jednostavno mi je dojadilo, a i to je bio jedan od razloga zašto sam stalno odgađala trudnoću. I sad imam šipak...

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja nekako nemam dojam da sam odgađala trudnoću. Jest da sam diplomirala s 26 mislim pa dok sam malo bila nezaposlena, pa zaposlena, pa imala pa nemala stan... pa ne htjela jer mi je bilo prerano... došla je želja s 32.
    Mogla bih otputovati, živjeti i znati da ću se vratiti, ali ne znam zasto mislim da sam to trebala napraviti ranije jer kad bih se vratila sigurno ne bih baš ubrzo našla posao u struci na istoj poziciji s istim uvjetima jer to tako naprosto ne ide. I onda sam i ja

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam radila u znanosti i kad sam doktorirala i ugovor mi je istekao sam jednostavno zaključila da nisam sigurna da ja to stvarno želim. Raditi 10+ sati svaki dan, često vikendima i praznicima, konstantan stres. Jednostavno mi je dojadilo, a i to je bio jedan od razloga zašto sam stalno odgađala trudnoću. I sad imam šipak...
    Ja još nisam doktorirala, a nekako mi se čini da i neću, više me to ne dira (prije 3 mjeseca sam imala mini živčani slom) . Ugovor imam do kad imam i ne mislim ostajati na ovom poslu jer želim imati i vikende i imati vremena za djecu. Svaki dan sam na poslu barem 9 sati, niti jedan vikend mi nije slobodan jer moram na faks zabilježiti podatke za pokus, ne mogu iskoristiti ni godišnji do kraja...ja sam gotova s tim i baš me briga više. MM je isto bio na faksu (ne na mojem-čisto drugo područje) i bio u znanstveno-nastavničkom zvanju i počeo je pucati, derao se na klince, svaki dan je radio do 3 (ne znanost nego pisanje projekata...)...i jednostavno nakon svega toga je odlučio da on ne želi biti u tom stresu i dao je otkaz. Preporodio se. Sad već radi 2. godinu u privredi i nije u stresu, sretan je i nema 150 ispita za ispravit prek produženog vikenda (kojeg ja btw nemam).
    Posljednje uređivanje od tocekica : 13.06.2017. at 12:43

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Svatko tko je nesretan u HR treba ici van, ja trenutno ne bi isla jer imamo dobar posao i stvarno se ne mogu buniti ali nisam ni malo vezana za državu. Zapravo opce ne volim nas mentalitet i otišla bi odmah da mi obitelj ovdje nije toliko važna.

FlowerBurn - štitnjača bi ti svakako za trudnoću trebala biti ispod 2, tako da super za terapiju ja imam pcos i na kraju kad sam ostala trudna ispostavilo se da sam imala vjerojatno lose ovulacije... i sa klomifenom. Vjerojatno prazni folikuli. Kad sam krenula u postupak dobila sam super folikule sa jako dobrim jajnim stanicama i bingo. Nadam se da ce ti uskoro uspjeti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja bih išla van u teoriji. U praksi ne znam baš. Trenutno mi je lijepo ovdje i nekako se i vidim ovdje u budućnosti. Ali nikad se ne zna.

Moje M nema još, ako sutra ne dođe zovem polikliniku...Ide mi na živce što je nema :/

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mona, slazem se u potpunosti s dijelom o nevezanosti za državu. Naročito njezin sustav, ali ljudi bi mi nedostajali, moji ljudi, cak malo i način života mozda.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav svima,
    evo mene opet na listi mada mislim da se necu bas dugo zadrzati .
    Jos dva ciklusa cemo probati sa klomifenima i odustajemo.
    Imam u ponedeljak termin za ultrazvuk pa cemo vidjeti. Jedno pitanje. Na ultrazvuk idem tek 16 dan dc zbog praznika. Nekako mi se cini da je to kasno jer trebala sam napraviti ultrazvuk izmedu 12-15 dana dc…?!
    Nekako mi se cini to kasno.

Vidim da se je dosta pisao o selidbi izvan Hrvatske. Mi smo se 2014, znaci prilicno prisko preselili u Njemacku i jedino nam je zao sto se prije nismo odlucili. Ja sam u HR isto imala ok posao kao i u Sloveniji odkuda mi je muz ali nikako nije bilo napretka. Stalno smo se vrtili u jdenom krugu, beba je dosla troskovi narasli i rekli smo si da zelimo vise priustiti maloj jer ne znam kako bi bilo da smo ostali. Sad obadvoje imamo dobre poslove, ugovore na neodredeno ( ja u uskoro, naravno ako ne ostane trudna, ici na manje radno vrijeme ), mozemo si dosta toga priustiti, smatramo ovo domom a ne usputnom stanicom.
    A skolstvo i zdravstvo da ne govorim.
    Taako da svatko tko ne vidi izlaza nek skupi hrabrost I sve se da srediti.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro, kavica se kuha . Ako netko želi raditi listu Munkici jedanas 26 DC (ne 25). Kod mene niš novo. M stala i sad krećem u "radove", kupila sam si novi toplomjer, baš za mjerenje bazalne na dvije decimale .

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

lista za: 14.06.2017.

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~44.dc ll
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice:
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    Posljednje uređivanje od Munkica : 14.06.2017. at 10:30

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo, ubacila sam listu.
    Još uvijek imam taj neki vodenasto smećkasti iscjedak koji je vidljiv tek kad pročačkam malo (na skali "smeđosti" od 1 do 10 je otprilike 1,5). Zapravo, kad samo odem na WC nema ničega.
    Pitat ću doktoricu danas iako sumnjam da mi išta može reći bez kristalne kugle osim da čekam i napravim test ako ne procurim

Natalie, meni se to čini dosta kasno za prvi UZ. Ja bih obično kretala s folikulometrijama oko 10 DC. Bilo je mjeseci kada je ovulacija bila 14. DC, a bila je i na 18. DC. Ne možeš nikako na UZ za vrijeme praznika? Ili bar prije? Malo je to neozbiljno ako ti je dr. dao klomifene, a znao je da ti ovulacija pada na praznike kad oni ne rade...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Meni krenulo nešto, al nije još za prijavak za listu, pričekat ću da vidim kad će baš baš krenuti.

Natalie to je definitivno kasno za prvi UZV! Kako ćeš piti klomifene, od kojeg do kojeg dana ciklusa? Ako piješ 3.-7. (tako sam ja), onda je prvi UZV 8.dc, NAJKASNIJE 10. Ali bilo bi ok da i prije klomifena, 2.-3. dc odeš na UZV da se vidi da enma slučajno koja cista...Jer se onda klomifeni ne smiju piti!

Nisu mi jasni ti doktori, pa koliko nezainteresirani i nemarni mogu biti???

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Vratila se od dr. Svi nalazi histeroskopije i biopsija su super. Porazgovarali smo o ugrubo o protokolu za IVF i studiji u kojoj bih trebala sudjelovati ako ću imati u istom ciklusu punkciju i transfer. Povisila mi je dozu metformina na 2 g (nema smajlića koji riga) i rekla da ju ne bi čudilo da ostanem trudna do IVF-a.
    Spomenula sam joj to krvarenje i mrljanje pa me skoro odmah poslala na vađenje krvi da vidi jesam li trudna. Ipak smo se složile da još pričekam.

Sad službeno mogu krenuti zadnje pripreme za godišnji

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Taj metformin je jako plodonosan?
    Ja cekam svoje nalaze krvi do petka, ali ovaj put Povezane s temperaturom. Iako me liječnica pitala kako sam ginekološki.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Uf, nadam se.
    U mom slučaju bi trebao srediti višak testosterona uzrokovan PCOS-om. Nadam se da će i višak dlakana donjim ekstremitetima onda otpasti...

Javi nam rezultate, Sarasvati!

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dobro jutro Kako ste? Kod mene kava i zujanje, u početnom dijelu ciklusa sam uvijek opuštena i bezbrižna, kako se bliži sredina, počinjem šiziti i iščekivati...Sarasvati, nadam se da su ok nalazi.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobro jutro!

Munkice, zelja bi ti se svakako mogla osz atizi kad testosteron i dlake jesu malo povezani.

Moji nalazi su sutra. Sutra oko sedam ujutro sam vec kod doktorice jer me nakon toga ceka dugi radni dan.
    A M mislim da ce svaki cas, bar se tako osjecam.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lista za: 15.06.2017.

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~45.dc ll
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~32.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc

Odbrojavalice:
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    Vlattka~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~7.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku

Munkice, zelja bi ti se svakako mogla osz atizi kad testosteron i dlake jesu malo povezani.
    Ovo ni ja više ne znam što sam htjela reći

I dodajem da sam na dnu listu. Stigla M.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro.

Samo da prijavim danas je 3.dc - pa bih molila ubačaj na listu

Curim ko luda, kao nikad, bolovi su koma.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lista za: 16.06.2017.

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~46.dc ll
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~33.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc

Odbrojavalice:
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    Vlattka~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~8.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc

November~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro, kavica. November, dobrodošla ponovo na listu. Cure u gornjem domu, ima kakvih novosti ?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro! Ja još uvijek smeđarim. Čak mi ni dnevni uložak ne treba. Vidljivo je samo kad se obrišem. Ja bih da to ili stane ili da počne pošteno curiti. Ovako nit' je M nit' ima seksa...
    Uživate li u produženom vikendu? Kod nas jučer nije bio praznik

Sarasvati, kakvi su nalazi?

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Munkice, ne bi bilo loše da pišneš (ili odeš na betu) i da odeš po progesteron ako je II. Kakav produženi vikend , ja sam najnormalnije na poslu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •