Stranica 9 od 23 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1125

Tema: Odbrojavanje 3/17 by Giovi

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, Mami.

Jucer sam vadila krv i beta je isto negativna. Sad čekam da stigne Zla Tetka. Vjerojatno sutra, prekosutra kada padne razina progesterona.
    November, super da je spermio dobar. Jedna briga manje
    Nivana, sretno

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Munkice, u utorak počinju pretrage?
    Chiara, zelim ti radosne vijesti sto brze...
    Nivana, javi nam plus!! Ceka li taj test?
    Ja u utorak idem na razgovor kod doktora.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Većinu pretraga sam obavila, a budući da je postojala nada da sam trudna, nisam se naručila na konzultacije. U utorak tek zovem da dogovorimo konzultacije s dr. Nekako sam se nadala da ćemo prvi IVF napraviti prije godišnjeg, ali sada mi se čini da je to poprilično na knap. Godišnji nam je od kraja 6. i cijeli 7. Ovdje su svi u 8. na godišnjem tako da ništa prije 9. mjeseca. Bar je moja računica takva. Obično se i na konzultacije čeka 2-3 tjedna.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Munkice, u utorak počinju pretrage?
    Chiara, zelim ti radosne vijesti sto brze...
    Nivana, javi nam plus!! Ceka li taj test?
    Ja u utorak idem na razgovor kod doktora.
    Test čeka svoj red...neznam koliko ću se još suzdržavati, ovaj put tek dok stignem preko 40 dc.. neću prije.. ako kasni trebala bi do tad već svakako stići...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

dobro jutro ženske, evo samo cu vam napisati da se lijepo odmorite na ovaj neradni dan,..i da ga provedete s obitelji i da nemislite na koje kakve brige...
    pozdravv

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Svi smo u prvomajskoj odmoru...

Mi uživamo na moru.

Sutra cu na razgovor s ginekologom.

Nivana, nadam se da i dalje test ceka 40dc

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jutro cure..evo usputne kavice uz velike pozdrave i puno pozitivnih vibrica...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za: 01.05.2017.

(ne)čekalice:

Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc

Odbrojavalice:

šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hello komadi!
    Nadam se da uživate!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Meni prvi maj bas nije nekaj jer ležim jos u bolnici ali nadam se da vi rostiljate, fino papate i uživate u danu na kraju je i lijepo vrijeme!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Curice,

nadam se da ste uživale za vikend i da lijepo iskorištavate ovaj dan za odmor. Mi da!

Sutra je već utorak, ajme, vrijeme leti, i sutra popodne sam na razgovoru u vezi mog jajovoda i mojih opcija. Iako većinu već znam.

MM i ja smo skovali plan, a to je ovako nekako:
    - čuti sutra što će dr. reći
    - otići kod svoje gin sa svim nalazima na još jedan pregled i uzeti uputnicu za laparo (to tek u 6.mjesecu jer je nema prije!)
    - otići u 6.mj kod dr. u bolnicu za dogovor oko laparo
    - otići na laparo u 7.mjesecu NAJVJEROJATNIJE, tako da mi se nekako poklopi s godišnjim

A dotad...Paziti se i maziti. Čekam M i krećem s prirodnom terapijom dr.Krajine Pokupec. Terapija za začepljene jajovode, čaj + kapi + krema. Nemam što izgubiti, ionako čekam. Uz to svaki dan žlica smjese domaći med + čuvarkuća (smljevena). Odmoći ne može.
    MM se skida s vitamina, čim dovrši Arginmax, ima još malo. Dajem mu slobodno ljeto :D
    Ja se skidam s čajeva, piti ću ih odsad samo za gušt, ovaj jedan od dr.Pokupec će mi biti dovoljan.

Od svoje "terapije" ostajem jedino na kapima konopljike, ali smanjujem dozu na 20 kapi dnevno. Ona mi odgovara, pogotovo što se tiče čistoće lica u PMS-u, i nju nastavljam konzumirati.

To je to, u biti nam je plan opustiti se još cca 2 mjeseca do operacije, i nadati se da će se prirodnim lijekovima možda nešto malo popraviti (mada znam da je nemoguće ali čisto da nemam osjećaj da ne radim ništa).

A onda ćemo nakon laparo odlučiti hoćemo li čekati plusić iz spavaće ili krećemo na MPO. Sve ovisi o ishodu operacije i tome kako ću se osjećati u tom trenutku.

Grlim vas!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, super plan. Dobro jutro svima, kava skuhana i molim lijepe vijesti na sunce

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Radno nakon odmora! (Mona mora odmarati!) Zapravo prvo vrtić - doktor - posao.

November, kod vas pravi plan, a moj veliki plan -> otići doktoru. :D

Munkice, je li bar stigla M pa da krene ciklus dalje?

Nivana, 40dc!! najkojiskače:

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mami nama je vikend ispao bolje od najboljeg, a čak nismo nista ni planirali...sve onako spontano
    Mona !!! gdje ja živim??? zasto si u bolnici??? nesto mi je opako prmaklooo
    Novembar plan ti je idealan i ocito jako polako skovan da nista ne propustite...drzite se i samo naprijed po zacrtanom..

tockice--hvala na kavici..

sarasavati---da da 40 dc--jutros jos nisam radila test ali budem vjerojatno kroz dan, ili sutra ujutro...vidjet cu...
    opakooo me strah vjerojatno razumijeteeeeeeee...

pozzzzzzzzz

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro svima!

Mona, želim ti da sve bude ok i da što prije odeš na kućnu njegu

November, želim ti da izbjegneš MPO i da što prije vidite plus!

Sarasvati, zaboravila sam prijaviti 3. DC. Pa Mami, prijavljujem 3. DC

Nivana, sretno!!!

Mi idemo na konzultacije idući tjedan u srijedu.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Nivana, vibram za plusić!!!!!!!

Da, plan nam je baš profi haha. Polako se mirim sa svim opcijama. Još dok danas porazgovaram s dr vjerujem da će mi se sve slegnuti i da ću biti ok. Vjerujem u plus, na ovaj ili onaj način, to mi je sad nebitno.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Munkice pa brzo si ipak dobila konzultacije, super! A i neka je dosla M kad je vec tako... pa da se kotrlja ciklus.

Nivana, Mona je trudna!!!! I imala je torziju jajnika i sad je njeguju (nadam se!) u bolnici. (Sorry, Mona sto odgovaram umjesto tebe, u elementu sam pisanja.)

Nivana, sve je jasno. Sad je vec visok dc, i nikome ne bi bilo svejedno! Ali vjerujemo u najbolje!

Ja sam bas na putu doktoru na razgovor.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mogli smo već sutra na konzultacije, ali MM ne može pa je prebačeno za sljedeći tjedan. Nadam se da mogu uhvatiti jedan IVF prije godišnjeg, iako bi nam to malo zakompliciralo stvari jer smo na otoku bez struje, vode, stanovnika, ali veliki otok je blizu pa uvijek mogu izvaditi betu tamo. Glavno da sam ja cijeli plan već skovala

Sarasvati, sretno na razgovoru Javi novosti!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

novembar pa dobar plan je pocetak svega...
    sarasavati hvala ti na objasnjenju, neznam gdje sam zapela da nisam sve pohvatala...da visok dc, neznam, tako je i prosli ciklus bilo...
    eto cut ce se sve....
    čekamo tvoje izvjesce sto kazu doktorcici...

munkice sretno na konzultacijama..

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Krećemo u krvne pretrage. Progesteron, LH, FSH, Estradiol, prolaktin, TSH. Partner spermiogram.
    Za deset dana cu progrsteron, početkom sljedece M ovo ostalo. A spermiogram kad završe plodni dani, kaze gin da ne troši uludo da bolje meni da svoje sjeme :D

Sad idem citati i svemu tome sto uopce radim (nije mi poznat estradiol i fsh, sve sam to čula i čitala i ne zapamtila jer kao meni nije trebalo).

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

sarasavati očigledno i ti imas dobar plan...
    sace to kad krene ici sve brzoo...

a i VLATKA nam je 33dc gdje je...

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Giovi, imas li jos trakica za ovulaciju koje bi mi mozda prodala? Ak si naručivala jeftinije izvana.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro curice. Kuham vam kavu, caj, kakao pa se posluzite. Produzeni vikend je zavrsio i sad idemo iz pocetka. Vidim kod vas se zahuktava. Plusici na vidiku.
    Sara bilo bi bolje kad bi u istom ciklusu vadila i progesteron- ne 21 dc nego 7 dana nakon ovulacije.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Sarasvati, mogu ti ja poslati svoje ako nitko u Hr nema za udijeliti. Samo moram vidjeti koliko ih je ostalo. Mislim desetak. Ne planiram ih više koristiti. Ionako vadim krv prije, tijekom i nakon ovulacije što je preciznije od trakica.

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dobro jutro, cure
    Kod mene u nedjelju minus, ali još nisam dobila.
    Odoh čitati što ste pisale u međuvremenu!

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Pročitah sve, super su vam planovi! Nivana, držim fige za plus!
    Ja trenutno imam detaljan plan da (čak) naručim trakice s eBaya. Malo mi je trudnoća u drugom planu u glavi jer sam drugi put u mjesec dana dobila strašnu kandidu i nekako sam se okrenula dumanju kako da se toga riješim, tražim neke varijante bezmesne dijete. Možda bi mi dobro došlo da jedem samo povrće jer imam viška kila, ali opet to mi ne ide uz moguću trudnoću non-stop. Tako da ću i ja kod dr. da vidim šta i kako.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sara imam,poklonim ti ih...posalji mi adresu pa ti ih posaljem...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Nivana - dobro ti je Sara rekla, operirala sam torziju jajnika (jajnik se okrenuo) i sad vec 2 tjedna ležim u bolnici, danas idem doma koliko sam čula. Na intenzivnoj su mi rekli da sam trudna i tak. Nisam bas tako zamišljala saznati tu vijest ali sam bila presretna

Munkica - hvala ti, nadam se da je danas taj dan kad me puštaju kući sretno na konzultacijama

Sarasvati - super kaj ideš na sve pretrage, nekad zna glupost kočiti pa se nadam da ce se otkriti sto je. Samo pazi da spermiogram radi nakon 2-3 dana apstinencije....

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

mona čestitam.......

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za: 02.05.2017.

(ne)čekalice:

Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
    vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Mona super , sad doma uživancija i samo polako.
    Vlatka žao mi je zbog minusa.

Nivana ajde ga pišni!

Ovdje se opaki planovi kuju, neka tako treba. Ja ništa ne planiram, kako bude bit će.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mami evo želja ti se ispunila...test sam napravila...
    uzela sam clerablue (valjda se tak pise) s plavom crtom, i naravno evo vec dva sata me glava boli ....
    pokazao je negativnooo.....

sutra kupujem drugi i taj ce cakati do petka...ako nebude ranije novosti...

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ali, Nivana, neeeee Joj, joj. Ne znam koje su šanse da je krivo pokazao, a opet bas super dugo obećavajuće kasni.

Chiara, ja sam isto to pitala (treba li biti u istom ciklusu), toliko jesam zapamtila da ste vi pisale, ali on je rekao da s obzirom na moje cikluse moze se dobiti i ovako ok slika. Prvo mi je rekao da vadim TSH i progesteron i kako sam se naknadno sjetila da bi bilo dobro podijeliti s njime da dojim, onda je rekao da svakako i prolaktin moram vaditi. Ti si mi rekla identičnu stvar koju mi je i sestra rekla - da trebam progesteron vaditi 7dpo a ne 21-23. dc ciklusa... No, ja cu tek ovaj mjesec početi s trakicama, a i one nisu stopostotni pokazatelj. Hm. Hm.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Munkice, hvala ti, ali nemoj trošiti, ponudila se i Giovi, a i otvorila sam temu na burzi, tako da ne treba - hvala! Uz Giovi su se jos dvije forumasice ponudile, svaka ima svoj ostatak i, nadam se, da mi nece trebati sve i da cu i ja moci dalje proslijediti kome ce trebati. (Giovi, javim ti se!)

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kak su vaši partneri radili spermiogram? Zvala privatno i 500kn, Op!, Op! Dosta novca je to. Zvala sam i Vinogradsku danas, ali oni rade samo onima koji su u postupku kod njih. Sutra cu se dalje raspitati. Mona, pazit cemo!, zato mi je valjda i gin rekao da ne trošimo/čuvamo sjeme uludo ovih dana, hahaha

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

sara...nemam blage veze...jucer sam citala kao dosta ljudima bi se pokazao minus jer bude niska razina hormona.....nemam blage veze, znam da nisam spavala nocas (sto je kod mene nemoguce)i nisam nesto.....budem vjerojatno isla po uputnicu pa betu da izvadim ali tek sljedeci tjedan...
    vise mi zlo od svih ovoh testova.......

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

reklo mi je moje dijete 6 godina da su mi se sise napuhale...hahahha nekad me malo zignu ali nikakvih simptoma nemam ni za T ni za M.........
    i da mislim da mi tlak skace, i ubi me malo vruce malo hladno......to je sve nervoza

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nivana, ~~~~~~da je u pitanju kasna O. Koliko ti inače ciklusi traju.Znam da si i prošli ciklus imala dosta dug.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Sarasvati- neka ode u Petrovu na spermiogram, tamo je išao moj a nismo jos bili njihovi pacijenti. Samo pošalješ mail sa uputnicom i jave ti termin kad da dođe. I nalaz je dobio kroz par dana. Uvjeti su tamo grozni kaze ali preživio je nekako.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Sarasvati- neka ode u Petrovu na spermiogram, tamo je išao moj a nismo jos bili njihovi pacijenti. Samo pošalješ mail sa uputnicom i jave ti termin kad da dođe. I nalaz je dobio kroz par dana. Uvjeti su tamo grozni kaze ali preživio je nekako.

kad sam bila prije 3 tjedna na vadjenju bete, u Petrovoj nije radio aparat za sgram, tako da to obavezno treba provjeriti.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nivana nije gotovo dok nije gotovo, još ima šanse, držim fige!!!!!!!!

Što se tiče mog plana, zaboravite da sam ga napisala. :D

Mi smo jučer bili na konzultacijama u Betaplus poliklinici čisto da se pogledaju nalazi i da dobijem konkretan savjet oko operacije.
    Na kraju smo otišli sa dogovorom o postupku u koji krećem idući ciklus, dakle za 10-ak dana, čim dođe M!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Šta reći? Pričali smo puno i dugo s dr, nahvalila je naše nalaze, sve je odlično osim jednog jajovoda, po njoj to nije strašna prepreka za išta s obzirom na moju mladost, ona je rekla neka sama odlučim želim li laparo sad odmah ili u slučaju neuspješnog ivf/izostanka prirodne trunoće nakon određenog vremena. Rekla je kako je već imala žene s takvom dijagnozom (jednoj se čak upalio hydro baš u vrijeme transfera), i njima hydro nije radio problem u postupku. Kaže da nema pravila, da nema garancije, nekome može smetati nekome ne, i to se jednostavno ne može znati.

Idemo u blagu stimulaciju. Čim dođe M idem na nulti UZV i krećem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eto, još sam do kraja ciklusa s vama, jel tako, na tablici mislim?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

November super Kod koje si dr?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nivana, još ima šanse. Iako u mom slučaju, minus je ostao minus.

November, Sarasvati, nećemo se valjda sve prebaciti na IVF podforum?

Još sam ovo odbrojavanje ovdje. Jedva čekam konzultacije idući tjedan da poduzmemo nove korake

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sara,ti jos dojis? Lako moguce da ti samo prolaktin povisen radi probleme

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Kod dr.Bračun.

Ja ostajem još ovo odbrojavanje do kraja (ako mogu?).

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Super,meni je dr skroz simpa. Bila mi i na jednom transferu

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bok curke!
    mogu se priključiti odbrojavanju? 2.dc
    Mami veliki pozdrav!
    Vidim da se ekipica dosta izmijenila sto mi je jako drago i nadam se da ce se i ova prebacit brzo na druge topike.

E sad, netko spominje dojenje? Ja dojim jos i mislim da ce to bit problem tj ovaj mjesec je ocito bilo. Ima tko iskustva? M mi je redovna..

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Munkica, Vlatka, Nivana, cure žao mi je zbog minusa

Vidim da se tu slažu neki planovi i akcije za dalje, želim vam svima što prije pluseve!

November super da odmah krećete u postupak, drago mi je da si našla dobru doktoricu koji ti je sve objasnio i razjasnio. Držim fige da prvi postupak bude i dobitni

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

dominikslatki dobro došla na odbrojavanje i da se što kraće zadržiš s nama

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku

E sad, netko spominje dojenje? Ja dojim jos i mislim da ce to bit problem tj ovaj mjesec je ocito bilo. Ima tko iskustva? M mi je redovna..
    Ja sam ostala odmah T, a dojila sam klinca od 12 mj (kojeg smo dobili u 9. ciklusu pokušavanja). I naravno, imala sam redovne M svakih 28 dana s tim da mi je prva došla 8 tjedana nakon poroda. Na pregledu nakon poroda (6 tj od poroda) sam imala endometrij spreman za T i ovulaciju.

Stranica 9 od 23 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •