Jutro svima!!

Sarasvati, ma ja sam nadobudno mislila da ćemo odraditi jedan IVF do 7. mjeseca, ali budući da dr. želi da odradim ove pretrage, prvi IVF bi bio tek u 7. mjesecu. Prvo smo mislili pomaknuti godišnji, ali kaže dr. da je bolje da se odmorimo pa onda krenemo jer uvijek postoji mogućnost da se nešto zakomplicira i ne odemo nikamo. Osim toga, na našem otoku nema doktora, dućana, struje, vode itd... tako da bih za vađenje krvi morala ići na drugi veći otok što u mojoj glavi kvari koncept odmora.

Napisat ću ti više o studiji kada budem znala u kojoj ću sudjelovati. Rekli su da će me nazvati kad vide u koju se najbolje uklapam. Dr. je spomenula studiju koja se bavi proučavanjem utjecaja mikro kontrakcija endometrija na ugniježđenje embrija.

November, poduzimamo mi već pola godine, ali nikako da se primi Prije nas je na konzultacijama bio par starosti 42 i 44 godine koji je trebao krenuti u IVF ovaj mjesec i ona ostala prirodno trudna. Inače, ja sam MuNkica. Ne smeta meni zabuna, nego sam skužila da ima forumašica Mukica. To je kad glupo izaberem nick

Točekica, November, držim fige za test