Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1125

Tema: Odbrojavanje 3/17 by Giovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tocekice, isla sam provjeravati jesam li te i ja krivo upisivala - i jesam. Zapravo moj mobitel bi te pretvorio u Č.

Munkice, zanimljivo to kod vas u bijelom svijetu

Tocekice, gledam ti potpis. Znaci trebalo ti je neko vrijeme zamorci, ali vrlo brzo je došlo drugo dijete.

A da ja nisam imala bo, za 11 dana bi bio termin.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku

Tocekice, gledam ti potpis. Znaci trebalo ti je neko vrijeme zamorci, ali vrlo brzo je došlo drugo dijete.

A da ja nisam imala bo, za 11 dana bi bio termin.
    .
    Da vrlo brzo(odmah). Ja sam računala s obzirom na prvi put i s time da dojim da nema šanse da tako brzo ostanem T (evo, kad planiraš da nema šanse onda odmah, a kad mjeriš, brojiš i kajjaznamšto onda duuugo treba). Računala sam da sam T ovaj ciklus onda bi rodila oko rođendana svoje sveki i odmah mi je lakše kaj mi stiže .

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    .
    Da vrlo brzo(odmah). Ja sam računala s obzirom na prvi put i s time da dojim da nema šanse da tako brzo ostanem T (evo, kad planiraš da nema šanse onda odmah, a kad mjeriš, brojiš i kajjaznamšto onda duuugo treba). Računala sam da sam T ovaj ciklus onda bi rodila oko rođendana svoje sveki i odmah mi je lakše kaj mi stiže .
    Dobro se nasmijah :D

Mona, oba ta termina su mi u ovom periodu što se tek treba ostvariti trudnoća. (Za svoju prvu trudnoću sam imala termin 5. 3. i rodila 11. 3.) A sestra je rodila 10.1.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •