Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
Tocekica, sretna piškica (riječ sigurno ne postoji, ali meni je draga).

Sarasvati, drzim fige da je samo u dojenju "problem" i da ćemo se zajedno veseliti novim sisavcima sljedeće godine

U mislima sam već na godisnjem. Još mjesec dana, a mi već 4 kutije spakirali i totalno smo zaokupljeni time. Jedva čekam izolaciju. Nema struje, nema ljudi. Samo more, psi i mi.
Još nisu došli nalazi! Smiješno koliko je uzbudljivo ti iščekivanje

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
Pričekaj još par dana prije nego piškiš na novu trakicu. Ja sam bila uvjerena da mi je ovulacija 14. dan ciklusa i sve trakice su bile negativne. Pozitivne su bile nakon 20. dana. Sretno!
Moja trakica je pokazala peak na 13dc predvečer/navečer tako da presmiješno koliko je iz udžbenika.

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
Bok svima! Prvo da se ispricam sto sam vec davno nestala odavde, nisam nikako ostajala trudna pa sam na kraju odustala i trudila se ne misliti na to.
Danas ujutro sam napravila test, onaj first sign i pokazao mi je jedva vidljivu crticu. Slikala sam je i stvarno je samo sjena sjene. Danas mi je 12 dpo. Kad sam kasnije pogledala trakicu crtice vise nije bilo. Sutra cu napraviti novi test, neki skuplji, ali u međuvremenu me zanima sta VI mislite o tom nestajanju crtice?
Nije mi nikad crtica nestala, samo dva testa sam ikada napravila i oba su imali crticu. Hm. Ne zvuči mi dobro to nestajanje, ali i ja bih naravno opet pokušala. Pitanje je bih li mogla dočekati sutrašnje jutro

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku

Joj Munkice ja bih more, psa i dragog i ništa više! Jooooj kako bih jaaaaa tooo, predivnoća!

Mi jučer obavili folikulometriju nakon klomića, imam 8 folikula koji su preko 10mm, i dr je jako zadovoljna. Dobila sam pikice za jučer i danas a sutra opet na uzv. Bliži se punkcija!!!! Inače sam užasno psihički, ma raspadam se totalno, tako sam otresita, cendrava, plačem STALNO, bezobrazna sam jako prema MM...Proći će i to!
November, pa ti si u super fazi!!A peru te hormoni...