Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1125

Tema: Odbrojavanje 3/17 by Giovi

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro! Kako ste?

Istina; drago mi je da je sve ok, ali da mi nije jasno kako/zašto/što, nije mi jasno. Možda sgram otkrije razlog. Ipak je puno mjeseci iza nas i i jedno dijete. ALi tako je.
    A ti, jesi dobila M? Nadam se ne.

November, vidim u potpisu da ste dva zametka vratili? Treći smrznuli?

Tocekica, jesi ti na nečemu? Ja zaboravih. Pamtim da mjeriš temperaturu, imaš trakice i ff.
    Ok, sad čitam da više ne mjeriš temperaturu :D

Sve što si navela je kod mene više-manje uobičajeno stanje. Umorna sam kronično (i ja zaspala kad sam uspavljivala, probudila se u 3 pa malo zujala i nastavila), glavobolje imam povremene, nekad prije konstantne (davnije dok sam bila na hormonima), nos mi smrkav vječno, hahahaha, jedino nemam grčeve. A bome ni grudi. Njih uopće više nemam.
    Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    sarasvati, treći je ostavljen do sutra, taj je bio najlošiji, pitanje je jel će uopće biti blastice, vjerojatno neće biti ništa za srmznuti, ali sutra ću znati.

a di je fitnessgirl?

tocekice imam dobar filing za tebe!
    November, hvala ali ja se tako osjećam svaki ciklus, samo sam sada odlučila bilježiti svaku promjenu po danima. Sad sam tek skužila u potpisu da ste se ipak odlučili na 2 zametka. Imam neki dobar osjećaj za tebe .

sarasvati, nisam na ničemu (osim povremenog jack-a za živce i prenatala ). Dala sam si godinu dana, a onda sam planirala uzeti paket dijagnostike, ali ako imam (ili mm) neke ozbiljnije zapreke onda neću forsati.
    Posljednje uređivanje od tocekica : 30.05.2017. at 09:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •