-
Jutro cure, hvala za kavu 
Ja sam juler bila kod endokrinologa...prvo što me pitao kad je pogledao moje nalaze je "jeste li spremni za postupak?" na što sma ja odgovorila "ne znam". Super mi je bilo kako je reagirao na to, odnosno rekao mi je da je to legitiman odgovor, i da ne moram još uvijek znati 
On tvrdi da je moja dijagnoza definitivno pcos, iako nemam problema niti sa kožom, težinom ili dlakavošću, ali hormonska slika upućuje na to. Dao mi je i najmanju dozu Euthyroxa, da smanjim TSH (iako nije iznad granice, ali u zadnje 4 godine rijetko kad je ispod 3). Poslao me i na daljnje pretrage glukoze i inzulina, jer inzulinska rezistencija često ide uz pcos. Također tu je i početni stadij autoimune bolesti štitnjače, zbog antijela koja su trenutno lagano povišena.
Međutim, ono što on tvrdi, a i ja se slažem s njime, sve to može i ne mora utjecati na moju nemogućnost zatrudnjivanja...
Ja sam inače veliki štreber po pitanju vježbanja i prehrane, u zadnjih par godina sam izbacila iz prehrane hrpu stvari koje sam primjetila da me napuhuju (mlijeko, kruh, tjestenina, krumpir, riža...), tako da vrlo vjerojatno nesvjesno sve to držim pod kontrolom, odnosno, situacija bi mogla biti i gora.
Ja ću se sljedeća dva tjedna odmoriti, odnosno MM i ja idemo na godišnji, malo ćemo putovati. A onda kad se vratim vidjet ću što dalje.
Grozno mi je to reći, ali moram priznati da mi je želja za bebačem sve manja u zadnjih par tjedana...
MM i ja smo počeli intenzivno razmišljati o preseljenju, oboje smo došli do "zida" što se tiče karijera u Hrvatskoj, i trebamo neku promjenu, i nekako nas veseli pomisao da se maknemo, prvenstveno od ljudi s kojima svaki dan surađujemo. To je sve tek ideja, možda ne bude ništa, ali počeli smo istraživati kud bi mogli, možda otići barem na godinu-dvije...
Sorry za dugi post ovako rano ujutro
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma