Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: skolska ploca za crtanje

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno skolska ploca za crtanje

vidjela sam u jednom casopisu djecju sobu koja jedan manji zid ima obojan u crno i sluzi za crtanje kredom kao skolska ploca. buduci da m. obozava sarati po zidovima, mislila sam u djecjoj sobi tako nesto napraviti. e sad, ne znam da li bi funkcioniralo da samo obojam plohu crnim ili tamnozelenim mat lakom u nekloliko slojeva? naravno to mora biti solidno, da se moze bez problema obrisati kreda itd. ili da kupim neke panele pa zalijepim na zid. mozda netko ima iskustva s tim?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kupi dječji štafelaj u ikei

ima ploču zelenu + bijelu + papire

Asimon avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidjela sam, mislim u Neckermannovom katalogu, neke folije koje se mogu lijepiti po namještaju i služe kao ploča... Bilo je dosta davno, ali je dobro izgledalo.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imas u bauhausu
    na odjelu samoljepljivih tapeta
    crna tapeta, pise da je kao skolska ploca

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je isto zanimljivo imati u dječjoj sobi neko "mjesto za crtanje". Budući da tek trebamo urediti sobicu, ima li netko iskustva sa nekom varijacijom na temu-naime, postoje flomasteri za pisanje na nakoj foliji i brišu se spužvicom- ili je to prenepraktično za malu djecu i nema puno boja... Krede mi djeluju prljavo- mislim, kad se briše mokrom spužvom- pa djeci iskapa voda...i tako svaki dan...
    Dakle, ima li tko iskustva ili kakav prijedlog?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi smo na poklon dobili kao neku platnenu prostirku sa flomasterom koji se puni obicnom vodom. kad crtas po toj prostirci flomaster ostavlja plavi trag. i kad se osusi (brzo) opet imas cistu plohu. to je dosta prakticno za ove najmanje koji tek pocinju crtati, medjutim m. je to vrlo brzo dojadilo jer je ta stvar lisena onog sto je njima najzanimljivije, a to su razlicite boje, ostavljanje "pravih" tragova. ova stvar je u tom smislu pomalo umjetna...ali velim nije lose za to neko prijelazno razdoblje.
    inace meni su zakon drvene bojice, samo trebaju biti kvalitetne npr. crayola, ima u TL nekih koje su tako tvrde da ostavljaju neki bljedinjavi trag...te nisu dobre, moraju biti dovoljno masne da dijete laganim upiranjem postogne rezultat. takodjer crayolini flomasteri su dobri jer se peru vodom.
    takodjer, mi smo zrtvovali jedan zid koji je njezin zid za crtanje, samo vec je sav isaran pa vise nema mjesta. zato mi je fora ova ideja sa skolskom plocom

mukica puno hvala na informaciji, cini mi se da bi ta tapeta mogla biti tocno ono sto trazim

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo imali bijelu ploču, po kojoj se pisalo markerima koji se brišu. lako su se prali s ruku (i s odjeće ). mislim da je to puno praktičnije, jer se mogu kupiti i magneti - pa nešto pričvrstiti.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a velike plahte papira na zid, pa promijeniš kad ga popuni?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi bi isto neku takvu ploču. Vjerojatnije ovakvu kao što ima sorci. Gdje to nabaviti? Htjela bih da ima ispod i "stalak" za flomiće

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Mi bi isto neku takvu ploču. Vjerojatnije ovakvu kao što ima sorci. Gdje to nabaviti? Htjela bih da ima ispod i "stalak" za flomiće
    pa trebalo bi biti po knjižarama. ukucaj u google "white board" i bijela ploča - nešto će se pokazati .

imaš boljih i lošijih (adekvatne su i cijene).

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. ima jednu stranu vrata pobojanu u tamnoplavu boju i to mu služi za crtanje kredom. Ja to povremeno počistim, uz njegovu dozvolu, pa kreće ispočetka. Niti ja ne volim krede i smeta mi doticaj krede i kože (još od škole), ali on to voli, pa nek mu bude. Vidjela sam da jedan njegov prijatelj iz vrtića ima pobojan dio zida u dvorištu u takvu boju, pa tamo crta.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala, moram pogledat na google. I moram malo još promislit...Svakako imam vremena jer čekam da zatvorim - slušajte sad - financijsku konstrukciju Čekam plaće i zajednički slobodni vikend mene i MM-a, pa počinjemo...s pituravanjem i crtanjem...pa ćemo još vidjet kakvu ploču uklopiti...
    Još jedno pitanje.taj zidni tapet kao ploča u Dalmaciji - gdje naći???
    Ovo s Ikeom zvuči super, i njihove stvari su mi općenito lipe, al mi je dalekoooooo
    P.S. koliko košta taj sport u Ikei

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ta ploča iz Ikee je jako mala, za mog M. je bila nezadovoljavajuća. Osim toga, stalno bi se netko na nju popikavao. Bolje namaljat zid ili vrata.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i jel dobra ta tapeta?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako se sjecate, nekad su se skolske ploce povremeno prebojavale tom nekakvom tamnozelenom farbom. znaci postoji posebna boja za to. mozda je jos ima za kupiti.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je zgodna i ova ideja. Ne znam koliko će se vidjeti (slikala sam časopis). Rola papira je provučena između dvije motke, kako se potroši, tako se odrola i crta dalje.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jel neko u zadnje vrijeme možda negdje vidio za kupiti neku mini školsku ploču za crtanje na nogicama, može i bijela?!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bilo u Kiki. s jedne strane bijala magnetna ploča, s druge zelena za kredu. Ima i posude za krede i flomiće. CCa 300 kn

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala, otići ću da pogledam

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uguglas how to make chalkboard paint i biras

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa Vidi poruku
    Jel neko u zadnje vrijeme možda negdje vidio za kupiti neku mini školsku ploču za crtanje na nogicama, može i bijela?!
    U Intersparu od 16.11 uz kupon koji se nalazi u katalogu biti ce ploca za 90kn

http://www.spar.hr/spar/aktualno_za_...ar/katalog.htm

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U istom katalogu ima i Mega play stol za igru i ucenje, s jedne strane ploca a s druge strane bijela podloga.
    Cijena mu je 180kn i ta ponuda je vec sada aktualna

Datum pristupanja
    Jan 2007

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove