Dakle, gdje provjereno naruciti tortu s fondanom? Da je lijepo napravljeno (prema slici) i ukusno.
Na pamet mi pada samo vincek, a mislim da bi oni mogli biti poskupi...
Dakle, gdje provjereno naruciti tortu s fondanom? Da je lijepo napravljeno (prema slici) i ukusno.
Na pamet mi pada samo vincek, a mislim da bi oni mogli biti poskupi...
takve torte su u pravilu skupe jer traze jako puno truda i rada.
dobre kritike sam cula za slasticarnu na pocetku petrove ali se nikako nemogu sjetiti imena![]()
mozda netko drugi zna
Ako imaš fejs ukucaj La Dolce Vita, fantastične torte i lijepe i ukusne.
Na facu ukucaj torte Amra, zena odlicno radi.
Hvala na prijedlozima... budem im svima pisala pa cemo vidjeti. Eh, da, treba mi torta u nedjelju a vincek ne radi nedjeljom. A da je uzmem u subotu to bi znacilo da je napravljena u petak... 2 dana stara torta mi i nije fora...
Koliko sam ja gledala kulinarske emisije torte sa fondantom su uvijek stare. Uvijek se ukrašavaju drugi-treći dan.
U pravilu, jedan dan se radi torta, drugi ukrasava. Ja bih da se ukrasava u nedjelju... a i pitanje je koliko dugo moze stajati dok se taj fondan ne pocne raspadati...
Evo jedna na fb mi je odgovorila da napravljena torta moze stajati jedan dan...
Ja sam svom malom pravila tortu u petak, ukrasavala u subotu, a slavila rodjendan u nedjelju....torta se treba "stisnut" da bi se mogao nanijeti fondat, a i treba vremena da se torta ukrasi sa fondatom
fondan ti se nece raspasti. ja sama radim takve torte i radim ih upravo onako kako si napisala. jedan dan pecem a drugi ukrasavam. torta se ispod fondana ne susi i moze dosta dugo stajati ( tim vise sto ispod fondana ni neidu neke njezne kreme).
Da, bas gledam tu la dolce vita i super mi izgledaju, a i najblize mi je.
Anatom, proucila sam cijelu tehniku rada s fondanom jer sam imala ideju raditi sama. Odustala jer bas zahtjeva dosta vremena.
Jedino što bi ti sad moglo biti već kasno za naručiti takvu tortu.
Iste nedjelje nam treba torta
Ja sam se odlucila za Sweet Cakes Lab![]()
Mi smo naručili tri vrste čokolade i dacquize (to je ta s beze korama i šumskim voćem), a izgled je woooowww...jedva čekam![]()
Dacquaize![]()
16 kn snita i dekoracija dodatno.
Ovisi kakvo ukrasavanje hoces, ali puno manje nego sto sam ja očekivala.
Nase recimo 50 kn , a nije bas tako jednostavno.
Znaci nas recimo torta od 16 snita kosta 300 kn.
Cure su stvarno super i sve se da dogovorit i sve znaju napravit.
Nije ni tako puno. Ja kad ju radim sama sa sastojcima i fondanom i nekim ukrasićima nema šanse da me izađe ispod 200 kuna a ode mi pola dana i još se iživciram jer ne ispadne onako kako sam ja zamislila i naravno ne znam uopće napraviti nešto kompliciranije, npr. figurice. MM ima smisla za to i ove godine joj je radio Olafa iz Frozena i prvi je završio u smeću, trebalo mu je 2 sata da ga napravi ponovno. Tako da stvarno nije previše novaca.
Skroz se slazem s tobom.
Kontaktirala sam nekoliko mjesta (neka se i ovdje spominju) i nevjerojatno, ali Vincek je najjeftiniji. Tako da cu kod njih. Pokupiti cu tortu u subotu navecer, vec je netko napisao da je tako radio...
Jel zna netko... pratila sam preko Face-a La dolce vita i super su joj bile torte... ali sada ju ne mogu naći a naručila bih tortu J. za rođendan.
.
Posljednje uređivanje od annie84 : 14.03.2017. at 21:27
Kraljevski kolači. Mi naručivali za neke poslovne evente, i fakat čuda naprave. A i fine su.
otvorili su slasticarnu u Dugom Selu
ovo je FB stranica
https://www.facebook.com/Jagode-i-%C...36637/?fref=ts
https://www.instagram.com/kraljevskikolaci/
Imas u opisu kontakt broj i link na web.