-
Ja sam iz Prečkog tj.krenula sam tamo u osnovnu školu 1978, tako da mi je iskustvo dugo
. Ima 2 osnovne škole s tim da je Nikola Tesla jednosmjenska (moja bivša škola i sada mi dijete u nju ide). Sigurno je kao i svako drugo naselje u ZG. Idiota ima svugdje. Nekad je bilo dosta problema s drogom, ali ja ne znam prepoznati ima li tih problema i dalje.
Ima puno zelenila, parkova, tramvaj, bus, veći shopping centri su blizu. Glazbena je najbliža Rudolf Matz na Selskoj, a ima privatna Muzički atelje. Po školama ima raznih aktivnosti što izvannastavnih što izvanškolskih. Gimnastički klub Trešnjevka sad ima svoju podružnicu u Prečkom.
U Domu zdravlja imaš obiteljsku, pedijatre i ginekologa, mislim. Ja samo obiteljsku liječnicu tamo imam, ostalo idemo drugdje. Kod moje se jako dugo čeka, ali sam inače s njom zadovoljna.
Ako te još nešto zanima, pitaj.
Ja Prečko volim, a možda samo nisam dosta kritična. Doduše muž mi je iz centra tu došao i ne buni se
. Mi volimo biti vani, voziti se bicom i ispijati kave, a za to imaš sve što ti treba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma