Pokazuje rezultate 151 do 200 od 245

Tema: Za one koje nose naočale!?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su u jednoj optici rekli da zastitna neka stakla za racunalo su samo dobar marketinski trik jer vec samo staklo je zastita. Ovaj ljubicasti premaz meni nisu rekli da je zastita za racunalo...ja mu dajem minus jer na fotkama je odbljesak od toga i nigdje mi fotke s naocalama ne ispadnu ok. Cak mislim da su mi naocale bez tog premaza bile bolje. Mene je kod drugih naocala (prve sam nosila 2 god) zeznuo onaj dio koji ide na uho...tjednima me zuljalo dok se nisam naviknula i 2x popravljala u optici. Nemam veliko iskustvo nosenja naocala pa evo toliko...
    Taj premaz je zapravo filter za uv zrake koje generiraju ekrani. Nisam se mogla sjetiti dok nisam pogledala na internetu: https://www.optika-igor.hr/crizal-prevencia-uv/

Nisam rekla da je to zakon za sve - moj mlađi sin i ja uživamo u tome, a mm i stariji sin ih nemaju, jer njima bolje odgovaraju stakla bez toga. Ali meni se ne čini da je to marketinški trik. Isprobala sam i odgovara mi, što ne znači da će svakome odgovarati.

Ja imam problema sa suhim očima, vječito imam pri ruci umjetne suze, a otkad imam ova stakla, baš mi je na računalu puno lakše raditi. Aliiii treba probati. Kad sam zadnje naočale naručila, tražila sam optičarku da me pripusti pogledati ekran njezinog računala. To mi je bilo bitno i dobro mi se pokazalo. Imala sam ih na svojim prvim progresivnim naočalama i sad na drugim, sve skupa 8 godina.

Offt. Cathy - umjetne suze puno olakšavaju rad na ekranima. Pitaj u optici, i oni ih imaju, ne samo u ljekarnama. Možda te mogu savjetovati. Ja sam prvi savjet i za to dobila upravo u optici. Isprobala nekoliko vrsta i svake su mi bolje nego kad sam bez toga, ali najbolje su mi Systane u monodozama.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 23.01.2020. at 07:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •