-
Ja recimo imam taj skupi okvir od nekog posebnog materijala, of course zaboravila sam koji. Kažu najdugotrajniji materijal na tržištu, imam i neku dugogodišnju garanciju na okvir.
Uzela sam tako full kvalitetni okvir jer "mrzim" kupovat i isprobavat okvire zbog gore navedenoga (nemam uobičajene dimenzije lica :/) . To mi je noćna mora, duže isprobavam i tražim okvir nego što mi odrede dioptriju za stakla. Nosim ih samo za čitanje, znači ne stalno i zaista vjerujem da će mi potrajat bar 5-6 godina, a i dulje. I naravno očekujem da će i dalje bit ko nov, okvir ima i neke posebne patente u sebi, al nisam pažljivo slušala šta su mi govorili. Ne zanimaju me takvi detalji.
Ja nema šanse da bi si kupila naočale i stakla preko neta. No way, pa da su i 100 kn.
Imam operirano jedno oko od djetinjstva i ne pada mi na pamet ništa riskirati u vezi zdravlja svojih očiju. Poštujem da netko drugi tako može i voli.
No ja ne naručujem ni odjeću on-line jer je volim dotaknuti, isprobati prije kupovine, a još manje volim vraćanje robe poštom ako mi ne odgovara 
#stara škola shoppinga# hebiga
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma