-
Pozdrav!
Jučer sam vozila po autocesti kod Arene, a ispred mene u lijevoj traci autobus. Odjednom prilično jak udarac. Dok sam se snašla što se uopće dogodilo, jer oko mene nije bilo drugih vozila, prošlo je sigurno par minuta. Nažalost oštećeno je vjetrobransko staklo vjerojatno od kamečića koji je taj autobus odbacio. Prvi put mi se dogodilo, a čitam da nije baš neobično. Znam da se nema (niti isplati) od koga tražiti naknadu troškova (kasko nemam) i da se popraviti mora i to što prije to bolje. Iznutra nema oštećenja, sve je glatko na dodir. Izvana je duboka rupa, ali promjer nije veći, ako se sad po noći zbog hladnoće nije proširilo, od novčića od 2 kune (i to sam našla kao mjeru) što znači možda se može samo reparirati bez promjene cijelog stakla. Ali i to je upitno jer je na lijevoj strani i nije baš u kutu. Nije mi u užem vidokrugu, ali nekako mi se čini da će se zbog pozicije morati ići na potpunu zamjenu. Vidjela sam preporuku od Jelene da u Španskom ima reparator. Je li to ovaj u D. Cesarića? Inače na godišnje servisiranje idem kod ovlaštenog servisera, ali mi se ovo čini kao ogromni trošak, pa ako je razlika između obavljanja kod ovlaštenog i neovlaštenog i nekoliko tisuća, pitam se bi li ipak kod neovlaštenog. Zanimam me kvaliteta tog posla. Ako netko ima i svježije iskustvo. Hvala puno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma